Már a Playmobil játszóházban is megy az érzékenyítés. Mit lehetne tenni hogy az LMBQ végre békén hagyja a gyerekeinket ?
Egy Playmobil játszóházban vettünk a 4 éves gyereknek két zsákba macska figurát. Az egyik egy borostás, piros rövidnadrágos ridikülös képződmény volt.
Szegény gyereken is látszott hogy nem tudja hova tenni a dolgot hogy mi a lóf.sz ez ? Én azt szeretném ha még néhány évig úgy nőne fel hogy a királylány lány a királyfi fiú a katona pedig egy marcona szakállas ember karddal.
Tudom, ne vigyem a gyereket playmobil játszóházba és ne vegyek neki zsákbamacska játékot.
Vagy talán megmondod neki, hogy létezik ilyen is, elveszed tőle és játszon a többivel.
Vagy viselkedhetsz te is úgy mint egy óvodás és jöhetsz a GyK-ra sírni egy ilyen hülyeség miatt.
1.
Itt se sírsz egyedül.
Szánalmas ez az izzadságszag, ahogy erőltetik az emberre a szakállas női táskás baromságot.
Nem sírdogálok csak információ a többi szülőnek hogy ne döbbenjen meg úgy mint én.
Gusztustalan. :(
Ezt azért jobb tudni. Undorító, hogy már gyermek játékokba is csempészik bele. Ennél csak az undorítóbb, hogy van, aki asszisztál is ehhez. Ezeknek már lassan tényleg nem lesz kifogásolható, ha mennek be ezek a mentális betegek az óvodába, bölcsibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!