Ha voltál kint annak idején 2006-ban tüntetni ezt szeretted volna akkor ami most van? Nagyjából erre számítottál vagy valami másra?
Nem voltam kint tüntetni, nem volt rá lehetőségem akkoriban.
2006-ban gyurcsány lemondását követelték amúgy és új választásokat.
Gyurcsány most nem miniszterelnök, volt új választás azóta nem is egy, szóval ez a része teljesült.
Arra nem számítottam, hogy ilyen sikeres lesz az új kormány, de örülök neki.
#3 "kár hogy ma mar a hatóságok rendelkeznek olyan technikával, amivel az ilyen megmozdulasokat még csírájában semlegesiteni tudják."
Semmi olyannal nem rendelkeznek most ami akkor ne lett volna az eszköztárukban tömegoszlatáshoz.
Akkor az volt a gond, hogy olyan eszközöket vetettek be ami nem volt törvényes, nem használhattak volna gumilövedéket ilyen módon és nem használhattak volna viperákat.
Ma meg tömeg nincsen amit oszlatni kellene. Tömeget a fidesz tud ma is kivinni az utcára, az meg nem tör-zúz, nem állja el indokolatlanul a közlekedést, nem kell oszlatni. A pár száz fős ellenzéki tüntiket meg csak hagyni kell, épp eléggé nevetséges amiket csinálnak.
Azámomra örömmel tölt el, hogy a fideszesek (átlaga mindenben átlag alatt létezik), küszködik a boltokban és viseli a szavazása következményeit.
Ez egy hatalmas boldogság nekem, és majdnem a f..szom is feláll, mikor még oda is tudok szúrni nekik....
#7 Szánalmas vagy. Kicsit sem zavar hogy ez a szöveged pont üti azt amit állandóan nyomtok, hogy a NER lovagok meg a fideszesek elviszik a pénzt előletek, ugye?
Mindig gondoskodtok a szórakoztatásunkról. Hogy azt hiszed ránézésre el tudod dönteni ismeretlenekről ki a fideszes és ki nem, hogy aki küszködik az szerinted pont fideszes.
6
,,Semmi olyannal nem rendelkeznek most ami akkor ne lett volna az eszköztárukban tömegoszlatáshoz"
Éppenséggel de, ott van pl a közösségi média, világháló, ahol nagyon szépen nyomon lehet követni, hogy ki mit gondol, mond a kormányról, esetleg ki mit szervez, milyen az általános közhangulat és időben lehet reagálni. Akkor ezeket a technológiákat, talán a jelenlegi felhasználók 10% a használta. A másik, hogy gond nélkül beírhatnak olyan kulcsszavakat, amiket ha kimondunk egy telefonbeszélgetéskor vagy üzenetváltáskor, rögtön felfigyelnek ránk, ez a dolog sem müködött akkoriban annyira jól mint most...
Én másképp mondanám. Bevallom 2010-ben a Fideszre szavaztam, de nagyon nem erre számítottam. Pláne úgy, hogy meglett a 2/3, ami azóta is tart. Nyilván nem számítottam kánaánra, de azért arra igen, hogy akik hajlandóak dolgozni, azok számára teremtenek egy jobb világot. Ehhez képest ma a nagyátlagnak ugyan az szint, mint Gyurcsány alatt, a fideszes spanok, meg rokonok élik világukat kiskirályként.
Azóta sem voltam szavazni, tök felesleges. Az ellenzék próbálkozásai is ilyen MZP csókával totál gáz. Nincs egy értelmes jelölt semelyik oldalon, nincs egy értelmes párt, akire azt tudnám mondani, hogy ez igen gyerekek, rájuk szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!