Az öszödi beszéd hogy szivárgott ki?
Ezt csak én gondolom, láttam régebben egy riportot amiben az öszödi beszedről nzilatkozik. Látszott hogy vaj van a füle mögött. Azt a videót sajnos nem találtam meg, szinte egy beismeréssel ér fel.. de itt van egy másik
idegesen vihog, megremeg a hangja..
De van több ilyen riport vele, nekem nagyon gyanus
fletocsku elmondta.
Úgy kezdődött.
Ahogyan Lendvai mondta, nem valószínű a szándékos, rosszindulatú szivárogtatás, inkább kézről kézre járt, mert azt látták, mennyire jó, szenvedélyes beszéd.
Lendvai is elmondja, hogy egyesületekről egyesületekre járt a felvétel, sokan meg akarták hallgatni. Valószínű a miniszterelnökségről ment ki, talán.
Szerintem rosszul mérték fel a tartalmát. Sőt az egészet meghallgatva, abban a politikai környezetben nem tűnhetett egy akkora "bombának", aknának.
Eleve a megvágott, agyon játszott, és szélsőségesekkel szétrombolt város képével volt igazán hatásos.
Ilyenek szerintem naponta hangoznak el a fidesznél, amelyek ha kikerülnének, a gyenge ellenzék, és nulla média miatt nem lenne ekkora hatása.
Jah nem vagyok Gyurcsán fanatista, elítélendő azért, ahogyan kezelte az utána felmerült válságot.
De azt látni kell, hogy az a beszéd nem lett azonnal politikai Akna, ahhoz sokat kellett dolgoznia a fidesz ek azért, hogy azzá tudott válni, plusz az mszp teljes inkompetenciája is kellett ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!