Ha az Öszödi beszéd nem szivárgott volna ki akkor nagy eséllyel ma Gyurcsány Ferenc lenne a miniszterelnök?
Miért beszélsz zöldségeket, ha nem muszáj?
Az öszödi beszéd 2006 tavaszán volt, 2006 őszén ronggyá verette a népet, 2009-ben lemondott, mert olyan szinten leamortizálta 9 év alatt az országot, hogy nem volt választása. Vagy lemond,vagy felakasztják.
Nem értem mit lovagolsz az öszödi beszéden?
Az talán valami dicséretes dolog volt?
Szervesen összefügg azzal, egyenesen a magyarázata annak amit én mondtam, hogy "olyan szinten leamortizálta 9 év alatt az országot, hogy nem volt választása. Vagy lemond,vagy felakasztják."
"És miért bukott meg? Hihetetlen nagy össznépi ellenállás kezdődött az őszödi beszéd miatt"
A tüntetések már 2006 nyarán megkezdődtek, amikor sorra jelentette be azokat az intézkedéseket, amik ellentétesek voltak a választási ígéretekkel. Azt mondták nem lesz, adó, villany- és gázemelés, mégis lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!