Támogatnád, hogy nálunk is fizetős egészségügy legyen csak, mint Amerikában, vagy nem? Miért?
"Te tényleg ennyire aymosott vagy, vagy azért teszed mert benne vagy a Fidelitas/Fideszben?"
Miért lennék agymosott, tán olyan adatot mondtam, ami nem fedi a valóságot, vagy mi?
"Az megvan hogy a két fő gazdid az 5milliós fizetésük után annyi % adót tesznek be mint amennyit egy Szabolcsederecsi polgár, aki épp megèl? Igazságos hogy komcsi haverjaidnegszüntették a sàvos adózàst?"
Most mit komcsizol? A sávos adózás megszüntetése pont nem komcsi intézkedés, te majom. 🤣
“ Most mit komcsizol? A sávos adózás megszüntetése pont nem komcsi intézkedés, te majom. 🤣”
Tudtommal a narancskomcsik vezették be, nem?
“ te majom. 🤣”
Ezt a Fidelitasban tanultad? Ott vágták fel ennyire a nyelved?
Ha az ún. "narancskomcsik" bevezetnek egy ennyire antikommunista intézkedést, az már nem támasztja alá azt, hogy nem is komcsik?
Nem hallottad még ezt a szót? Én nagyjából 2-3 évesen megtanultam. Örülök, hogy tanultál ma valami újat.
“ Ha az ún. "narancskomcsik" bevezetnek egy ennyire antikommunista intézkedést, az már nem támasztja alá azt, hogy nem is komcsik?”
Minek teszed zárójelbe, tudod te is …apropó a a helyi pártirodában kint van OV posztere? Az egyik képviselő úgy posztolt hogy OV poszter előtt ültek…sőt a Fidelitasosok is…
Ha Bencsik Bandira vagy Gazdics Ottóra mondjuk akkik is idézőjelbe teszed?
Idézőjelnek hívják, nem zárójelnek. Nálam ugyan nincs poszter, nem vagyok semmilyen pártnak a tagja, dmég mindig jobb OV posztere előtt posztolni, mint Fletó segge mögül. 😂
Hol fizetsz te 1 milla EÜ hozzájárulást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!