Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi ideig kell hallgatni a...

Mennyi ideig kell hallgatni a szívhangot abortusz előtt?

Figyelt kérdés
2023. máj. 1. 16:39
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
0%

Ezek a hozzászólások is megerősítenek abban, hogy a hozzászólók többsége önző, csak a saját érdekeit nézi. Hogy a szavaiddal éljek, ész nélkül szeretkeznek, aztán "picsognak" azon, hogy a kormány próbálkozik egy kis felelősségérzetet kelteni bennük!

Te is sejtcsomóként kezdted, és a gyereked is úgy fogja kezdeni. Elég gusztustakan dolog egy élő emberi embrióról ilyen lenéző módon sejtcsomóként beszélni.

Az olyan, aki nem hajlandó másokon segíteni, miért él az emberi közösségben? Miért nem megy az őserdőben, ahol teljes egészében érvényesíti az önrendelkezési jogát. Ja, hogy elvárod, hogy az elért orvosi eredmények, és a kevésbé önző emberek rajtad azért segítsenek? És élvezni akarod a társadalom által létrehozott vívmányokat úgy, hogy semmit nem teszel hozzá?

2023. júl. 30. 21:50
 32/50 anonim ***** válasza:

31.

Az, hogy egy nő él az önrendelkezési jogával, nem önzőség. Az igenis borzalmas dolog, hogy a kormány "próbálkozik kis felelősségérzetet kelteni bennük" hát b+ meg minden, csak nem felelősségérzet keltés....ez nem több puszta traumatizálásnál, érzelmi zsarolásnál, bántalmazásnál.

"Te is sejtcsomóként kezdted, és a gyereked is úgy fogja kezdeni. Elég gusztustakan dolog egy élő emberi embrióról ilyen lenéző módon sejtcsomóként beszélni."

Igen, ahogy te is. Nem gusztustalan sejtcsomónak nevezni azt, hiszen az... Az a gusztustalan, hogy azt hiszitek, már a zigóta is egy érző gondolkodó kifejlett emberi lény.

" Az olyan, aki nem hajlandó másokon segíteni, miért él az emberi közösségben?" ezt nem azoktól kéne kérdezni, akik a nőket fontosabbnak tartják, mint a mindenre képtelen embriókat.

"Miért nem megy az őserdőben, ahol teljes egészében érvényesíti az önrendelkezési jogát." az alapvető emberi jogok a társadalomban is érvényesek.

"Ja, hogy elvárod, hogy az elért orvosi eredmények, és a kevésbé önző emberek rajtad azért segítsenek?"

Nem várom el. Jah és az orvosok se ingyen segítenek, lényegében ok is "önzőségből", hogy legyen hol lakniuk, legyen mit enniük. Ugyebár a műtétek nem ingyen vannak, meg a hálapénzt se felejtsük el....meg a kutatások, statisztikák se pénz nélkül készültek el....

"És élvezni akarod a társadalom által létrehozott vívmányokat úgy, hogy semmit nem teszel hozzá?"

De nem is veszek el azzal, ha elabortálok egy senki által nem akart embriót.

De amúgy....te is uyganezt csinálod, ahogy a legtöbb ember is....

2023. júl. 31. 09:12
 33/50 anonim ***** válasza:
0%

32#

Te sem akarod megérteni a lényeget, akárcsak a többi. Nem az abortuszt ellenezzük a fórumon többen is. Kellően indokolt esetben végezzék el az orvosok.

A meggondolatlanul, védekezés nélkül, piásan, kábszeresen, bekövetkező teherbe esések miatti abortuszok számát kellene csökkenteni. Az indokolt abortuszok száma tört része a felelőtlenségből származó abortuszoknak. Aki meggondolatlanul szexel, nem védekezik, az igen is, számoljon az idézlek "traumával, érzelmi zsarolással". És örüljön neki, hogy ennyivel megúszta az elkövetett meggondolatlanságát.

Hogy ne csak a nőnek legyen ez a gondja, a férfiakat is alá kellene vetni egy valamiféle "traumának", felelősségre vonásnak, elvégre a cselekmény elkövetésének, ami az abortuszhoz vezet, ő is részese volt.

2023. aug. 1. 01:37
 34/50 anonim ***** válasza:

33

De, pontosan az abortusszal van bajotok. Jobban mondva a nők önrendelkezési jogával.

"A meggondolatlanul, védekezés nélkül, piásan, kábszeresen, bekövetkező teherbe esések miatti abortuszok számát kellene csökkenteni."

De nem felesleges traumatizálással.

"Az indokolt abortuszok száma tört része a felelőtlenségből származó abortuszoknak."hiszed,max. Egyébként meg a nem akarok embriót indok is elég komoly." Aki meggondolatlanul szexel, nem védekezik, az igen is, számoljon az idézlek "traumával, érzelmi zsarolással"."

Nem. Aki meggondolatlanul szexel, az had rendelkezhessej a saját testével anélkül, hogy belepofáznának a dolgába.

" És örüljön neki, hogy ennyivel megúszta az elkövetett meggondolatlanságát."

Ekkora egy parasztot mint te...legalabb.400 éve nem látott a világ. Nem, ezt senki nem érdemli meg, még akkor se, ha teszem azt, naponta váltogatja a partnereket és nem védekezik.

Tudod, hogy kiknek a szívhangját kéne meghallgatni?

A megerőszakolt nőkét (velük is meghallgattatják, hacsak nincs eljárás az elkövető ellen)

Az öngyilkosságba hajszolt gyerekeknek, a bántalmazó kapcsolatban élőknek, a tanároknak, akiknek az életet drága kormányunk nagy lelkesedéssel teszi tönkre.... Az árvaházban sínylődő gyerekeknek, akik senkinek se kellettek, a vérszerinti édesanyának se, és ha abortusz lett volna ajsjk idején, sokkal könnyebb lenne... A mélyszegénységben élő gyerekeknek, akiknek csoda, ha nap végére jut valami a tányérra....az ő szívhangjukat kellene meghallgattatni a kormánnyal, nem pedig a már amúgy is kikészitett nőket kéne b@szogatni...

2023. aug. 1. 11:31
 35/50 anonim ***** válasza:
A legutóbbi hozzászólásodból kilóg a lóláb! Neked nem is az abortusszal és a szívhang meghallgatással van bajod, hanem a kormánnyal. Értelmetlen tovább vitatkozni veled, ahol a gyűlölet fészkel, ott elnyomás alatt van az ész, a gondolkodás!
2023. aug. 2. 22:40
 36/50 anonim ***** válasza:

35 a kormánnyal IS van bánom jogosan.

A "szív"hang meghallgattatása igenis borzalmas dolog, ahogy az abortusz ellenesség is,, csak ugyebár a kormány tudna mit tenni...csak hát nem tesz.

2023. aug. 3. 08:37
 37/50 anonim ***** válasza:

Valóban, a kormány tudna tenni. De nem tesz, mert ezt találták jónak a tanácsadók - akikről azért feltételezheted, hogy nem hülyék. Miért hallgatnának rád, a milliomodik kis senkire, aki még csak nem is pszichológus és örök ellenzék? Vélhetően a többség is a kormánnyal ért egyet, mert sokkal többen vagyunk, akik nem csinálunk eszetlenül gyereket, hogy aztán AB-re mehessünk, bűntudatot érezve, mert a lelke mélyén remélhetőleg van annyi jóérzés minden nőben, hogy legalább érzi, hogy bűnös dologra készül!.

Hallottam már szívhangot. Egyáltalán nem borzalmas, hanem csodálatos, és az is, hogy a technika már erre képes.

2023. aug. 4. 22:06
 38/50 anonim ***** válasza:

37 azok a tanácsadók, akiknek nincsen Méhük és jó, ha azt képesek felfogni, hogy a húgycső és a szülőcsatornaként is emlegetett hüvely nem egy és ugyanaz a "cső"?

Igen, nyilván tökéletes döntést tudnak hozni....tudod....lehet, hogy milliomodik kis senki vagyok, de a 2 fel közül nekem van méhen, én tudok teherbe esni, nem azok a hapsik. Nos igen, nem vagyok pszichológus, bár tekintettel arra, hogy a lehetséges szakmák között van...

Az ellenzéki az meg nem feltétlenül igaz rám...én speciel nem pártokat nézek, hanem döntéseket, és ez a rendelet nem volt jó döntés.

Az abortusz az pedig nem egy bűnös dolog, nem kéne egy embrió méhből való eltávolítása miatt bűntudatot kelteni a nőkben.

Én is hallottam már egy szívnek a hangját, csak éppenséggel az nem egy pulzáló csőnek a gépek által generált hangja volt, hanem valódi szívverés. Az a hang valóban csodálatos, de ez a "szív"hang rendelet csak egy baromság.

2023. aug. 4. 22:23
 39/50 anonim ***** válasza:

- Miért tételezed fel, hogy a tanácsadók mind férfiak?

- Egyébként én nő vagyok, mégis egyetértek a szívhang meghallgatással.

- Ahhoz meg hogy ne tudja valaki megkülönböztetni a hüvelyt és a húgycsövet, nagyon tudatlannak kell lenni. Nem értem, ezt miért hoztad fel.

- "de ez a "szív"hang rendelet csak egy baromság" Szerinted az. De akármennyire is nem tetszik, nem vagy abban a helyzetben, hogy megváltoztasd. Annak meg nem sok értelme van, hogy morgolódsz miatta. Ne csinálj meggondolatlanul gyereket, és akkor téged nem fog érinteni.

2023. aug. 6. 01:22
 40/50 anonim ***** válasza:

39

A legtöbb az

Ha te nőként ezzel a baromsággal egyetértesz, az rád nézve gáz, de nagyon.

Ez egy példa volt, egy csepp szarkazmussal, ha nem értetted volna.

Nem csak szerintem baromság, hanem minden normálisan gondolkozni képes ember szerint. Tudod nem csak védekezés nélküli együttlét esetén jön létre egy zigóta....de ha éppen úgy jön létre, akkor sem szabadna másnak beleszólnia az én döntésembe, illetve nem kéne, hogy rám kényszerítsen egy gépek által generált hangot, amely meghallgattatásával lényegében kétségbe vonják azt, hogy képes vagyok gondolkozni.

2023. aug. 6. 09:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!