A konteósok új narratívája: eltörlik a készpénzt. Mit gondoltok, tényleg el fogják törölni?
Utálom a készpénzt, több gond van vele, mint nincsen. "Kisebb nincsen? Nem tudunk váltani!.... Nagyobb nincs, nem kellene az apró ha megoldható!... Sajnos a sarkán szakadt, nem fogadhatom el...".... Próbáltál e távolsági buszon akár tízezressel fizetni reggel munkába menet? És még sorolhatnám, mindamellett, hogy a szakadt, kopó pénzt folyamatosan újra kell nyomtatni (szállítani, őrizni stb stb.), ami jelentős költség és infláció növelő tényező!
Egyetlen érvet tudnak felhozni ellene, hogy "jujj mi lesz ha egyszer azt mondja valaki, állam, bank, bárki, hogy elveszik a bankból a pénzed"
Én erre csak azt mondom, hogy mi lesz ha otthon hegyekben áll a bankjegy és holnap azt mondja valaki, hogy ez mostantól nem érvényes címlet/bankjegy. Mehetsz amerre látsz. Kb. ugyanannyi az esélye, mint az előbbinek. Szóval én egyáltalán nem látom értelmét, hogy miért ragaszkodnak a KP-hoz az emberek, talán egyedül a "számlanékű' menjen" embereknek jó, senki másnak.
ma 18:35
Ahogy írtam, a készpénz ugyanúgy jelképes, mint a digitális. Miért gondolod, hogy készpénzzel többre mész? Arról is ugyanúgy letiltanak egy pillanat alatt, ha akarnak.
9.
A kinai pontrendszer az konteó neked te agy halott!
14.
" Persze, hiszen már minden oltott ember meghalt. Ugye? :)".
Akiket ismerek 10%-uk meghalt a maradéknak mindnek baja van, van akiknek komoly van aki nem meri bevallani miután nyomatta az oltás dumákat.
29.
Angolul a googleba ird be kanadai tüntetők bankkárttyájukat letiltották!
Na majd tüntess bármilyen rezsim ellen azután!
Buta vagx mint a tök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!