A konteósok új narratívája: eltörlik a készpénzt. Mit gondoltok, tényleg el fogják törölni?
89: ", nem kötelező az okostelefon," Ma már semmilyen telefon nélkül is megtalálnak. Sőt, már 10 éve is igaz volt ez.
Egyszerű példa, de elég ismerni két szomszédod, hogy tudják, hogy pontosan köztük laksz. A social engineering már rég túlmutatott azon, hogy te bármilyen butatelefonnal biztonságban légy :)
"Ha nincs készpénz, egy kattintással zárolhatják a számládat, a vagyonodat, ha van."
Ezzel az erővel bármikor elvihetnek bárkit és bezárhatják évtizedekre mindenféle tárgyalás nélkül.
De nem teszik mert va olyan, hogy törvény.
Nektek, ostobáknak miért kell fosnotok mindentől?
Annyira kell az a gumicsont? :D
Látod, pont ez a gond.
Digitális pénzen gondolkodnak de a hülyék ebből rögtön arra asszociálnak, hogy el akarják törölni a készpénzt.
"tömegek mozgatásáról, lázadások, polgárháborúk, forradalmak megakadályozásáról van szó,"
Ja. Merthogy most sok ilyen van és nem tudják megakadályozni de a digitális pénz után már meg fogják tudni tenni.
Oh, wait! :D
Nem azért hogy kekeckedjek, de itt te vagy a hülye, ha azt gondolod, hogy a digitális pénz az ugyan az mint a készpénz.
Hol írtam én ilyet te elmebeteg???
Én csak annyit írtam, hogy sok hülye azt kövezkezteti ki abból, hogy digitális pénzen gondolkodnak, hogy meg akarják szüntetni a készpénzt.
Nem, nem fogják tudni megszüntetni.
94-es, pedig lesz itt még megszorítás. Pl. hollandiában most be akaráják tiltani az haszonállat tartását.
Lesznek még ilyenek, ebből előbb utóbb balhék lesznek. Mint franciaországban a nyugdíjkorhatár emelés miatt.
De én elhiszem, hogy neked ezekkel félelmetes szembenézni. Egyszerűbb neked mereven tagadni, de attól a kerék még forog😂
A digitális pénz bevezetése egyetlen, bár hathatós eszköz csupán, lesz itt még más is, nyugi.
Sosem értettem ezt a retardált logikát:
"Hollandiában korlátozni akarják a haszonállatok tartását, TEHÁT a készpénzt meg akarják szüntetni."
Asszem nincs több kérdésem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!