A konteósok új narratívája: eltörlik a készpénzt. Mit gondoltok, tényleg el fogják törölni?
1. ez nem konteó, hanem tény
2. ez nem "új narratíva", ezzel ezer éve tisztában van mindenki
Megoldás:
- gyere ki a kő alól és nyisd ki a szemed
vagy
- keress másik állást a hivatásos trollkodó helyett, mert mentálisan le fog gyalulni
Évtizedekig kb csak bankkártyát használtam. SOHA TÖBBÉ! Nagyon pórul jártam vele.
Egy alkalommal rendeltem pizzát, futár jön, ki akarom fizetni közli nem fogadja el a kártyám. Nos a kedves BudapestBank lejárat előtt 2 héttel letiltotta és friss még nem volt. Kérhettem kölcsön a szomszédtól.
Átmentem Raiffeizenhez, nagybevásárlás, dugig puposan a bevásárlókocsi, elutasítja a kártyámat, égtem mint a rongy, banki probléma se be se kifizetés nincs, a kocsimba lötyögött még kb liter üzemanyag kp nuku gyalogolhattam haza.
Átmentem otphez, akartam pénzt levenni bankautómatánál, hosszúhétvége, 4 napig nuku bank, szépen benyelte a kártyámat. 4 napig havertól kértem kölcsön ne dögöljek éhen.
Azóta SEMMIT!!! nem vagyok hajlandó kp nélkül intézni. Valahogy azóta nem is kell kölcsön kérjek mert a saját pénzemhez nem férek hozzá.....
#13 Ebből csak az derül ki, hogy valami nagyon sáros alak vagy, különben minek tiltanák a kártyád? Valamiért a többi 8 millió embernek nincs ilyen gondja.
AMúgy meg nem értem. Ha a bank zárolni akarja a számlád, akkor készpénzt sem fogsz tudni felvenni. Szóval miről beszélünk? A cégek is simán omndhatják majd, hogy nem fogadnak el készpénzt, ha nem éro meg nekik. Ostoba széljobberek.
"#13 Ebből csak az derül ki, hogy valami nagyon sáros alak vagy, különben minek tiltanák a kártyád?"
A banki technikai hiba miatt vagyok "sáros" :D Ez azt jelenti a kp ami nálam van mindenhol elfogadják a bank meg hibázhat aminek te iszod meg a levét.
Örülök hogy neked az esett le 3 banki hibából hogy én vagyok "sáros". Azt hiszem kitűnően példázod a funkcionális analfabétát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!