Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Orbán família találkozott...

Az Orbán família találkozott a pápával, de miért öltözött mindenki Wednesday-nek?

Figyelt kérdés
[link]

2023. ápr. 29. 16:34
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
36%

#31: a Gyurcsányhivők mindenért Orbánt hibáztatják. Ha nem feketébe öltöztek volna, akkor most azért pocskondiáznák, hogy de ciki, mert amúgy minden államfő feketébe szokott öltözni.

Tipikus "van-e rajta sapka" eset.

2023. ápr. 29. 19:08
 32/39 DK-s ***** válasza:
0%

#30-nak:

Tévedtem. Neked nem szövegértési problémád van, szimplán csak túl alacsony az intelligenciád.

"Szerinted ez ebben a szituban"

Nem ebben a szituban, hanem az egyházi protokollban. PROTOKOLLBAN, baxdmeg.

Tehát a fejesek az EGYHÁ ZIPROTOKOLLHOZ igazodva húznak feketét, amely az EGYHÁZI PROTOKOLLBAN az egyházhoz való tartozást, és a világi élettől való elhatárolódást szimbolizálja.

Tudod! Mint a PAPOK ÉS APÁCÁK színe is.

Id'óta.

2023. ápr. 30. 14:01
 33/39 anonim ***** válasza:
35%

Jesszuson, hogy te milyen primitív vagy. :D

Azzal inditottál, hogy a Orbánék mekkora barmok, hogy feketét viselnek a pápa jelenlétében, MERTHOGY A FEKETE A GYÁSZ SZÍNE. Mikor ezt leütöttük, akkor meg azzal lett problémád, hogy Orbán a PAPOKKAL AKARJA MAGÁT EGY SZINTRE HELYEZNI.

Most meg hőzöngsz tulajdonképpen azon, hogy korábban mekkora hülye voltál, mivel, mint írod: a fejesek az egyházi protokollhoz igazodva húznak feketét; magyarán teljesen helyénvaló, hogy a fejesek, köztük Orbánék is feketében vannak, de korábban még leidiótáztad őket emiatt.

Akkor mi is a problémád voltaképpen azzal, hogy Orbánék feketében vannak? Hisz minden fejes a PROTOKOLLNAK MEGFELELŐEN abban volt, Merkel, a királynő, más országok miniszterei, a te főnököd is abban volt, mikor találkozott a pápával. Ő érdekes módon nem volt hülye, hogy a gyász színében mutatkozott? :D

2023. máj. 1. 16:28
 34/39 anonim ***** válasza:
0%
Mi az a "Wednesday"?
2023. máj. 3. 21:35
 35/39 anonim ***** válasza:
50%

Erre már válaszoltak koábban.

Angulul szerda

Wednesday Addams pedig egy szereplő az Addams family-ből, aki egy saját netflis sorozatot kapott.

2023. máj. 3. 21:45
 36/39 anonim ***** válasza:

35

Azt tudom, hogy angolul szerdát jelent, de a tulajdonnévi mögöttes tartalmát nem tudtam.

40 éves vagyok. Túl öreg már ezekhez a fogalmakhoz.

2023. máj. 3. 22:47
 37/39 anonim ***** válasza:
50%
#36: Az Addams family a 90-es években ment, szóval akár ismerhetnéd is.
2023. máj. 3. 23:06
 38/39 anonim ***** válasza:

37

Nem néztem ilyeneket. Max. a "Vámpírok bálját".

2023. máj. 3. 23:09
 39/39 anonim ***** válasza:
67%

"Na, te se sok elegáns nőt láttál eddig életedben, ha csak egy filmszereplő jut erről eszedbe."

A válasz korrekt.

2023. máj. 4. 07:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!