Az Orbán família találkozott a pápával, de miért öltözött mindenki Wednesday-nek?
#31: a Gyurcsányhivők mindenért Orbánt hibáztatják. Ha nem feketébe öltöztek volna, akkor most azért pocskondiáznák, hogy de ciki, mert amúgy minden államfő feketébe szokott öltözni.
Tipikus "van-e rajta sapka" eset.
#30-nak:
Tévedtem. Neked nem szövegértési problémád van, szimplán csak túl alacsony az intelligenciád.
"Szerinted ez ebben a szituban"
Nem ebben a szituban, hanem az egyházi protokollban. PROTOKOLLBAN, baxdmeg.
Tehát a fejesek az EGYHÁ ZIPROTOKOLLHOZ igazodva húznak feketét, amely az EGYHÁZI PROTOKOLLBAN az egyházhoz való tartozást, és a világi élettől való elhatárolódást szimbolizálja.
Tudod! Mint a PAPOK ÉS APÁCÁK színe is.
Id'óta.
Jesszuson, hogy te milyen primitív vagy. :D
Azzal inditottál, hogy a Orbánék mekkora barmok, hogy feketét viselnek a pápa jelenlétében, MERTHOGY A FEKETE A GYÁSZ SZÍNE. Mikor ezt leütöttük, akkor meg azzal lett problémád, hogy Orbán a PAPOKKAL AKARJA MAGÁT EGY SZINTRE HELYEZNI.
Most meg hőzöngsz tulajdonképpen azon, hogy korábban mekkora hülye voltál, mivel, mint írod: a fejesek az egyházi protokollhoz igazodva húznak feketét; magyarán teljesen helyénvaló, hogy a fejesek, köztük Orbánék is feketében vannak, de korábban még leidiótáztad őket emiatt.
Akkor mi is a problémád voltaképpen azzal, hogy Orbánék feketében vannak? Hisz minden fejes a PROTOKOLLNAK MEGFELELŐEN abban volt, Merkel, a királynő, más országok miniszterei, a te főnököd is abban volt, mikor találkozott a pápával. Ő érdekes módon nem volt hülye, hogy a gyász színében mutatkozott? :D
Erre már válaszoltak koábban.
Angulul szerda
Wednesday Addams pedig egy szereplő az Addams family-ből, aki egy saját netflis sorozatot kapott.
35
Azt tudom, hogy angolul szerdát jelent, de a tulajdonnévi mögöttes tartalmát nem tudtam.
40 éves vagyok. Túl öreg már ezekhez a fogalmakhoz.
37
Nem néztem ilyeneket. Max. a "Vámpírok bálját".
"Na, te se sok elegáns nőt láttál eddig életedben, ha csak egy filmszereplő jut erről eszedbe."
A válasz korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!