Az Orbán família találkozott a pápával, de miért öltözött mindenki Wednesday-nek?
2023. ápr. 29. 16:34
11/39 anonim válasza:
A képen a király is feketében van.
12/39 anonim válasza:
14/39 anonim válasza:
Azta micsoda csoportkép! Ennyi élősdit tartunk el az adónkból? Szép szép ha már a lábunkon állnak.
Ez után a kép után senki ne mondja májnviktorfűrer nem kissebbségi.
16/39 anonim válasza:
szerda
De a kérdező Wednesday Addams-ra gondolt a sorozatból.
17/39 anonim válasza:
Orbán is áttért a katolikus hitre?
Mert amennyire tudom református.
18/39 anonim válasza:
A Pápa tért át református hitre.
20/39 DK-s válasza:
#12-nek:
Én nem tehetek arról hogy szöveg-értelmezési problémáid vannak. Válaszoltam, csak nem vagy képes az olvasott szöveget értelmezni.
Tehát gy.p.-s szintre levíve:
A papok és az apácák által hordott fekete színű ruha a világtól való elszakadást jelzi, mintegy gyászolva a világi életüket. Nem hallottad még egyházi vonatkozásban a "világi", azaz "nem egyházi" kifejezést?
(próbáljak még tovább butítani a válaszon?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!