Az Orbán família találkozott a pápával, de miért öltözött mindenki Wednesday-nek?
Ismét #12-nek:
Én értem hogy miért húztak feketét, de az önmagában nevetséges.
O1G tényleg a papi klérussal akarta magát szimbolikusan egy szintre helyezni?
Hát a jó édes qrva anyját!
Újfent #12-nek:
Mielőtt szét akarnál szedni, előre figyelmeztetlek:
MATERIALISTA világnézetű vagyok, csak eléggé járatos vagyok a vallások kérdésében is!
jövő héten pénteken a rádióban meg majd a pápát fogja szidni hogy mé mond olyat hogy az Oroszok hagyják abba a vérontást stb...
Megszoktuk, egy képmutató mszmp-s tróger. ennyi
#25-nek:
Ha félretennéd néha az előítéleteidet velem szemben a nick-nevem miatt, akkor egész jól szót érthetnénk!
Nagyon jól látod.
Ha nincs meg az Addams family, akkor ne törd rajta a fejed, mert szükséges információ ennél a kérdésnél.
Én nem tehetek arról, hogy te az Orbán-fóbiad miatt még abba is képes vagy rosszindulatot/tudatlanságot belelátni, hogy feketében jelennek meg a pápa előtt.
Szerinted ez ebben a szituban a gyászt szimbolizálja, vagy hogy a papokra akarnak hasonlítani.
Jó sok eszed van, nem hiába vagy DK-s. :D
"Én értem hogy miért húztak feketét, de az önmagában nevetséges."
Hát akkor magyarázd már el, hogy miért. Azt is, hogy minden más jelentős személy is miért visel feketét a pápa jelenlétében.
Nem gondolod, hogy egyszerűen ez a szokás, vagy a tiszteletadás jele, esetleg protokol, és te vagy már megint a hülye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!