Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy tizes skálán mennyire...

Egy tizes skálán mennyire megalázó szerintetek a szívhang törvény?

Figyelt kérdés

Arra nézve, aki abortuszra készül.

1-legkevésbé

10-legjobban

2023. ápr. 28. 18:41
A kérdező szavazást indított:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
42 szavazat
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
14%
Ebben semmi megalázás nincs, csak megpróbálnak megmenteni egy életet.
2023. ápr. 28. 18:43
 2/25 anonim ***** válasza:
26%
Semennyire.
2023. ápr. 28. 18:44
 3/25 anonim ***** válasza:
82%
Nem megalázó, hanem az emberi érzelmekkel zsaroló. Olyanok hozták és szavazták meg, akik soha nem voltak ilyen élethelyzetben.
2023. ápr. 28. 19:02
 4/25 anonim ***** válasza:
74%

Az abortusz épp az a dolog, amiben csak hősködik a náci patkány rezsim, de kb annyi sikerrel, mint a vasárnapi boltzár esetében.

Ettől függetlenül van egy tanulatlan, utolsó büdös gyökér réteg ebben az országban, akik szerint ez megfelelő.

Hitem szerint nekik kicsi a pöcsük, és ők szavaznak a törvényre egytől 8-ig.

Ne foglalkozz velük, utolsó szardarabok ők.

2023. ápr. 28. 19:04
 5/25 anonim ***** válasza:
70%
3-nál a pont
2023. ápr. 28. 19:04
 6/25 anonim ***** válasza:
11%
Természetesen vannak olyan esetek, amikor pl. egészségügyi okok miatt a kismama kénytelen megszakítani a terhességet, én ez esetben eltekintenék ettől. Olyankor viszont, amikor "becsúszott", felelőtlenségből összejött a gyerek, igenis hallgassa meg a szívhangot. Apuka is, anyuka is. Ilyen esetben nagyon helyes, ha szembenéznek azzal, hogy éppen egy parányi, védtelen, ártatlan életet készülnek brutális eszközökkel kioltani.
2023. ápr. 28. 21:08
 7/25 anonim ***** válasza:
94%

Teljesen értelmetlen szívatás.

Hozzáteszem, hogy nekünk nagyon is várt baba volt a legkisebb! De két hét késés után lett a teszt pozitív, két héttel később volt egyértelmű szívhang. Tehát papíron már 8 hetes terhes voltam, mikor egyértelműen kiderült, hogy élő terhességről van szó.

Nem hiszem, hogy ez annyira egyedi eset lenne. Viszont ha valaki nem akarja megtartani, akkor nagyon könnyű kicsúszni az időből. Nem viccből akarja elvetni valaki, nem élvezetből megy át egy ilyen megalázó tortúrán. Nem fogja magát meggondolni.

Másrészt: azt akarja a kormány, hogy kevesebb legyen az abortusz? Akkor legyen olcsóbb a fogamzásgátló, és legalább a 18 alattiaknak legyen lehetőségük ingyenes fogamzásgátló eszközhöz jutni! Pl. Gumióvszer.

De szemmel láthatóan a cél nem ez. Hanem hogy több (nem tervezett) gyerek jöjjön világra. Darab-darab. Közjószág. Aztán majd csak megéli a szavazókort.

Annyira viszont nem bátrak, hogy egy abortusz szigorítást meg merjenek lépni.

2023. ápr. 29. 07:45
 8/25 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem nem az a megoldás, hogy tegyük ingyenessé a védekezési eszközöket, és hadd essenek egymásnak a fiatalok, mint a kóborkutyák. Aki egy kicsit is igényes magára, az felelősségteljesen éli a nemi életét. Én is fiatal vagyok, 22 éves fiú, mégsem csináltam gyereket senkinek sem, pedig nyilván voltak, meg lesznek kapcsolataim. A lányoknak is sokkal többre kellene tartaniuk magukat annál, minthogy néhány hónapos kapcsolat után odaadják magukat a fiúnak. Akkor adja oda magát, amikor bizonyított a srác. Amikor gyűrűt húzott az ujjára, és ország-világ előtt felvállalta, hogy vele akarja leélni az életét. Sajnos ma nem becsülik olyan nagy kincsnek a szüzességet, hogy legyen bennük egy ilyen igényesség, egy ilyen jellegű önértékelés. Sőt olyan mértékű gátlástalanság alakult ki a korosztályunkban szexuális téren (is), hogy fel sem merül az önbecsülésnek ez a szintje.
2023. ápr. 29. 10:12
 9/25 anonim ***** válasza:
93%
Krva unalmasak vagytok már ezzel a kérdéssel. Rohadt megalázó, de tudod ki menne ilyenre, mikor van abortusz tablettára is lehetőség. A kormány meg kapja be.
2023. ápr. 29. 10:23
 10/25 anonim ***** válasza:
90%
8-as te meg leállhatnál azzal, hogy mindenkinek megpróbálsz az életébe belepofázni. Te így élet, más meg úgy, ennyi, fogadd el, tudom, hogy nagyon nehéz, de ez van.
2023. ápr. 29. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!