Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaza van Bayernak a baloldal...

Igaza van Bayernak a baloldal által futtatott fiatalokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

"Ez mind egyforma. Előnytelen külső, csekély értelem, bunkóság, pótcselekvésként felesleges, érdektelen káromkodás, ebből lesz a “politikai tőke”, aztán jönnek a ballib gazemberek és a személyiségzavaros hp hóna alá nyúlnak, körbehurcolják kicsit a médiában, elhitetik vele, hogy ő valaki, jön a tizenöt perc hírnév meg a sok médiag..., meg persze a TASZ, azok ott köröznek ilyenkor, mint az igazi dögkeselyűk, ők segítik a pereket - aztán majd csöndben elfelejtik, dobják ezt a nyomorultat is.

Megy a semmibe Nagy Blanka után.

Mert jön majd valaki, aki kicsit ostobább, randább, és még randábban tud beszélni, hú de izgi…

Ezeknek ennyi maradt. Egy kommentelő így foglalta össze:

“Primitív szülők primitív gyermeke.....de az igazi bunkók azok a ballibek, akik ezt a szellemi fogyatékos gyereket beviszik a politikai ringbe. Persze megértem, dühösek, tehetetlenek, intellektuálisan versenyképtelenek, valódi program hiányában idegőrlő éveket élnek át ellenzékben.”

Erről van szó."

Forrás: [link]

2023. ápr. 28. 08:54
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
17 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Én abban vagyok biztos hogy egyre nő a mélyszegénység és csökken az életszínvonal.
2023. ápr. 28. 08:57
 2/8 anonim ***** válasza:
10%
Nézz rájuk!
2023. ápr. 28. 08:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, biztos vagy benne, hogy ezt mondta? Csakmert nehogy lehülyézzen a végén, hogy ő nem is...
2023. ápr. 28. 09:01
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
#1-esnek igaza van főleg aki egyedül él annak olyan kiadásai vannak (albi,rezsi,étel,tisztálkodási szerek stb) ,hogy csoda ha tudjuk fizetni.
2023. ápr. 28. 09:11
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen mindegy, mit mond a KESMA akármelyik képviselője. Bevallottan nem az igazság a céljuk, hanem a NER szolgálata. Innentől kezdve, még ha igazuk is lenne valamiben, nem azzal a céllal mondták, hogy igazat mondjanak.
2023. ápr. 28. 10:51
 6/8 anonim ***** válasza:
40%

Ha nem helyezik kontextusba, akkor a leírás és az idézetek alapján én először arra gondoltam volna, hogy egy Bayerről szóló jellemzést olvasok.

Lehet, hogy Bayer magára ismert Blankában?

2023. ápr. 28. 11:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hiányolom belőle a kigyóvállút és a tornából felmentettet.
2023. ápr. 28. 18:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van-e? Nincs igaza. Bayer hazug, szemétláda és gyáva. Csak biztonságos távolságból, vagy gyerekekkel mer szívózni. Ha egyszer megbukik a fidesz, mert nem marad örökké, és Bayer megéli azt az időt elvégre már 60, akkor úgy el fog tűnni,
2023. ápr. 28. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!