Miért kell kényelmi díjat fizetni a mobilos parkolásnál?
Ugyanolyan lopás, mint az üzemanyag árába épitett úthasználati dij -és, ha nem is nézem, hogy milyen állapotban vannak a honi utak- akkor is flbsz, hogy ennek ellenére még lehúznak az autópályadijakkal.
Lopásnak hivják.
Azért, mert a kormány technikai analfabétákból áll és mint olyanok, mindig azt büntetik, aki halad a korral és elektronikusan intézi a dolgokat.
A 150 ezer ingyen készpénzfelvét is baromság, inkább ne lenne, de tranzakciós díj sem az átutaláson.
Az autópálya matricánál is dettó ugyanez van. Nem értem, miért nem lehet inkább arra terhelni a költségeket, aki még mindig az apróval vacakol.
A parkolás még hagyján!
A múltkor vettem egy előadásra jegyeket, amire máshogy nem is lehetett volna venni, csak online. És akkor felszámolja nekem a kényelmi díjat, annyiszor, ahány jegyet veszek! Hiába egy tranzakció az egész, ha 5 jegyet veszek, akkor 5x-ös kényelmi díjat fizetek. Nevetséges.
#9 Na igen, ezzel én is találkoztam. Maga a jegy 4000 forint, e-ticket díja meg 300 forint, jegyenként. Nonszensz.
Értelmes országokban az elektronikus fizetést ösztönzik és a készpénzhasználatot büntetik, nálunk fordítva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!