Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell kényelmi díjat...

Miért kell kényelmi díjat fizetni a mobilos parkolásnál?

Figyelt kérdés
A mobilparkolás üzemeltetési díja a kényelmi díj. Érthető. A parkolódíjban viszont benne van a parkoló automata üzemeltetési díja. Ha mobilon fizetek én nem használom az automatát.
2023. ápr. 24. 07:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

Ugyanolyan lopás, mint az üzemanyag árába épitett úthasználati dij -és, ha nem is nézem, hogy milyen állapotban vannak a honi utak- akkor is flbsz, hogy ennek ellenére még lehúznak az autópályadijakkal.

Lopásnak hivják.

2023. ápr. 24. 07:12
 2/12 anonim ***** válasza:
14%
Azért, mert nem kell kiszállnod az autóból, pénzt keresgélni, odamenni, bedobálni.
2023. ápr. 24. 07:31
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért kell, mert nekik kényelmes, és ezért fizetned kell. Gondold el, miattad nem kellene automatát fenntartani, pénzt üríteni belőle, ezért büntetés jár!
2023. ápr. 24. 08:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert a kormány technikai analfabétákból áll és mint olyanok, mindig azt büntetik, aki halad a korral és elektronikusan intézi a dolgokat.

A 150 ezer ingyen készpénzfelvét is baromság, inkább ne lenne, de tranzakciós díj sem az átutaláson.

Az autópálya matricánál is dettó ugyanez van. Nem értem, miért nem lehet inkább arra terhelni a költségeket, aki még mindig az apróval vacakol.

2023. ápr. 24. 09:30
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen logikátlan. Sokkal kisebb fenntartási költséggel jár ha valaki elektronikusan vesz parkolojegyet. Akkor nem kell fenntartani az automatát, mivel ő nem használja. De mégis nekik kell többet fizetni. Aha értem...
2023. ápr. 24. 10:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon vagy, tanuld meg itt minden kis apró dologért is fizetned kell, ami Ausztriában vagy Írországban full ingyenes...
2023. ápr. 24. 10:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert az autósról mindenki le akar húzni még egy bőrt.
2023. ápr. 24. 10:35
 8/12 A kérdező kommentje:
#2 : Ezzel azt mondod, hogy Magyarországon nem piacgazdaság működik. Ez biztos?!
2023. ápr. 24. 11:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A parkolás még hagyján!

A múltkor vettem egy előadásra jegyeket, amire máshogy nem is lehetett volna venni, csak online. És akkor felszámolja nekem a kényelmi díjat, annyiszor, ahány jegyet veszek! Hiába egy tranzakció az egész, ha 5 jegyet veszek, akkor 5x-ös kényelmi díjat fizetek. Nevetséges.

2023. ápr. 24. 12:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

#9 Na igen, ezzel én is találkoztam. Maga a jegy 4000 forint, e-ticket díja meg 300 forint, jegyenként. Nonszensz.

Értelmes országokban az elektronikus fizetést ösztönzik és a készpénzhasználatot büntetik, nálunk fordítva...

2023. ápr. 24. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!