11/14 anonim válasza:
Loxart, húsvét előtt a multik valóban csináltak egy kb 20%-os csökkentést akciózva, de nem mindenre, aztán az ünnepek után még feljebb nyomták az árakat. A Lidl-is tejfölnél vettem észre, mert annak az ára a sarkalatos pont, de amikor utána néztem, egy csomó mindennel ezt csinálták.
13/14 anonim válasza:
Észrevettük h kevesebb a hűtőbe a kaja😆😆te nem tudom melyik műsort nézed.
14/14 anonim válasza:
Abszolút nem tapasztalom, tavalyhoz később legalább 60-100 %-os áremelkedést látok. Az alapélelmiszereknél főleg. Az ársapkás termékekből én sem látok semmit, most pedig a "kötelező akciózás" magyarul a nersevik padlásbesöprés azt fogja eredményezni, hogy a sz*rr, silány mínőségű árut fogják akciózni. Mert senki sem fog veszteséggel eladni árukat. Az éjjel-nappali ahol néha vásárolok, ott mindig bubimentes a szénsavas ízesített ásványvíz amit szeretek, és így is 280 Ft egy fél literes üveg, ami tavaly 220 Ft volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!