#6: Te tényleg hiszel abban hogy van olyan politikus akiben abszolút nulla a korrupció?
2023. ápr. 23. 18:37
13/20 anonim válasza:
hisz hát. azt gondolja a politikus érte van... szép álmokat neki. az igaz lehet, h vannak tisztességes politikusok. de azok sose fognak hatalomra kerülni...
2023. ápr. 23. 18:40
14/20 anonim válasza:
Megosztottan szavaztam: Fidesz-Mi hazánk
Megérte, mert este őrületes sikoltozást csaptak a libsik.
2023. máj. 1. 08:55
15/20 anonim válasza:
14: ennyi örömöd van az életben? Szegénykém.
2023. máj. 1. 20:58
16/20 anonim válasza:
Első lehetőségem lett volna szavazni, de nem mentem el végül. Az "ellenzék" eleve szóba sem jöhetett, a Fideszre meg lelkiismeretem miatt nem szavaztam.
2023. máj. 1. 21:19
17/20 anonim válasza:
15
Nem én mondtam a libsiknek, hogy bukják el a választást, és utána sikoltozzanak. Akikre szavaztam, bejött, pont.
2023. máj. 1. 23:29
18/20 anonim válasza:
Mivel normális, józan gondolkodású vagyok, és igyekszem minden szempontot megvizsgálni, és úgy összességében törekszem helyesen és objektíven megítélni a dolgokat, ezért a FIDESZ-re szavaztam, mivel úgy gondolom, hogy ez volt a jó döntés.
Úgy vettem észre, hogy az ellenzéki politikusoknak, és a szavazóiknak (beleértve a tüntetőket) nincsenek ésszerű érveik, csak érzelmi kirohanásaik.
2023. máj. 29. 17:59
19/20 anonim válasza:
18: akkor most kérlek, sorold a Fidesz ésszerű érveit, a SorosBrüsszelGyúúúcsányelmúltnyócévZelenszkííí körön túlról.
2023. máj. 29. 18:29
20/20 anonim válasza:
Mi hazánkra, de kár volt. A "Bill Gates az új Soros!" narratívájuk egyre unszimpatikusabb.
Nincsen ma egyetlen olyan párt sem, akire nyugodt szívvel tudnék voksolni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!