Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor miért nem szavazt...

Orbán Viktor miért nem szavazta meg a békepárti határozatot?

Figyelt kérdés
[link]
2023. ápr. 10. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Mert az akadályozza a béketervét.
2023. ápr. 10. 21:28
 2/7 A kérdező kommentje:
1-es Nem értem?
2023. ápr. 10. 21:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Vagy megint megy az itt is vagyok, meg ott is vagyok játék, aztán majd utólag azt magyarázok bele, amit csak akarok? Ezt tényleg nem értem! Pár napja az összes megafonos telef*sta a facebookot azoknak a listájával, akik nem szavazták meg. Jogilag tényleg nem szavazott ellene, de nem is szavazta meg a Főnök. :D
2023. ápr. 10. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:
6%

A MiHazánk teljesen ellentétesen szavazott, mint a Fidesz (megint). Ez érdekes, mert eddig azt harsogták teli torokkal a liberálisok, hogy "a mihazánk óóbán pártja, mert mindig a fidesszel szavaznak!".

Akkor hogy is van ez? Egy ideológiailag képzettebb liberális elvtárs el tudná ezt magyarázni nekem?

2023. ápr. 10. 21:42
 5/7 A kérdező kommentje:
4-es Nem ez volt a kérdés.
2023. ápr. 10. 21:53
 6/7 anonim ***** válasza:
65%

" 4/5 anonim ***** válasza:

0%

A MiHazánk teljesen ellentétesen szavazott, mint a Fidesz"

Megvolt nélkülük a 2/3? ja akkor ezért. Csak akkor szavaznak a fidesszel amikor rezeg a léc. Így elő tudják adni az ostoba követőinek "ohh nem is vagyunk a fidesz leányvállalata, csak beengednek a közmédiába ahova ellenzéki sose jut be"

Mondjuk nem csoda, a migatyánk szavazóinak alacsonyabb az iskolai végzettsége mint a fideszé (na nem gondoltam volna ezt sikerül alulmúlni) 54%? akinek 8 általánosa sincs :D

Azóta nem is erőltetik az iskolai végzettséghez kötött szavazóképességet :)

De felajánlották deportálnák a magyarokat szibériába nemzetyi érdekből (gondolom marhavagonokba) Azt nem reklámozzák mit adnak putyinnak ezért, de lehet csak hűségeskü a ruszkiknak a vérbíró unokától :)

2023. ápr. 10. 22:06
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Igazad van, de nem emiatt.

A mihazánk Orbani moszkovita mivoltát mi sem bizonyítja jobban, minthogy nem fogtak össze Gyurcsány Ferenc képviselő úrral. Márpedig, aki nem akar szövetkezni a Demokratikus Koalícióval vagy Dobrev Klárával, az nem más mint egy agymosott putyini krumpliért megvett mucsai fogatlan ősember.

Ezt a színtiszta igazságot csak az m1-et bámuló fidesznyikek tagadják le.

2023. ápr. 10. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!