Fideszre szavazókhoz szól a kérdésem! Mennyire érzitek bántónak ezeket a kijelentéseket?
Az interneten (néhány weboldal kivételével) az ellenzékiektől hangos. Ahol nincs letiltva, törölve az ellenzéki megnyilvánulás (pl. konkrétan ezen az oldalon) ott néhány kommentelő elég trágár módon nyilvánul meg a Fideszre szavazókról, illetve a kormányról. (Konkrétumokat nem írok, feltételezem, hogy mindenki találkozott már ilyennel akár élőben, akár interneten keresztül.)
Ezek nektek mennyire bántóak?
Ezen semmi meglepőt nem látok, hogy a kormánypárti szavazók nagyobb arányban hiszik el a kormány propagandáját, mint az ellenzékiek. Hogy az ellenzéki összefogás egy egységes szeretetkoalíció , azt meg feltehetőleg több ellenzéki hitte el, mint fideszes. A valóságot láthattuk a választás után.
Ha az ezekbe a százalékokba látjuk bele azt az inkompetenciát, amit az ellenzék kizárólag a jobboldalnak tulajdonít, akkor nem igazán látni azt az elsöprő erejű kolosszális intellektuális fölényt, amit a magukénak gondolnak.
Aki okádik a fidesztől az attól még nem lesz az ellenzéki szavazó.Az meg szerintem durva,hogy a fidesz szavazóinak a fele nem is tudja,hogy mit művel a kormánya.
Majd ha tisztességes lesz a választási rendszer,akkor lesz érv annak "eredménye".Szerintem bármi jobb lenne a fidesznél,de személyes véleményem szerint mind az összefogás,mind Mzp indítása öngyilkos ötlet volt.
Fenntartom azt,hogy értelmes ember akkor sem szavaz a fideszre,ha nincs más jelölt se akire lehetne.
Aki rájuk szavaz az cinkos hazaárulásban és az ország kifosztásában.
Hidegen hagynak.
Nem az én problémám. Amúgy nem minden kormánypárti szavazó fideszes!
Normális ember nem szavaz arra, amit ma az egész baloldal képvisel a céljaiktól kezdve a megnyilvánulásaikig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!