Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz Széchenyi ezen...

Sulek Péter kérdése:

Egyetértesz Széchenyi ezen kijelentésével vagy sem ?

Figyelt kérdés
“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …”

#Széchenyi vélemény.
2023. ápr. 5. 16:27
A kérdező szavazást indított:
Igen,Igaza van.
Nem nincs igaza.
Más.leírom.kifejtem.
26 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%

Nem Széchenyi mondta, csak egy róla szóló regényben szerepel.

De ettől még nagyon igaz.

2023. ápr. 5. 16:30
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Tű pontos
2023. ápr. 5. 16:33
 3/14 anonim ***** válasza:
17%
Ezért küldtük a francba a gyf-bajnai kormányokat.
2023. ápr. 5. 16:36
 4/14 NTBS ***** válasza:
78%

Nem teljesen.

Ha napjainkban nézzük, akkor nincs nagy választék jó politikusokból.

2023. ápr. 5. 16:55
 5/14 anonim ***** válasza:
32%
Nem is tudom.Ő is liberálbolsevik volt?
2023. ápr. 5. 16:59
 6/14 A kérdező kommentje:
4-es valamilyen szinten a nép hibája, nem tud kitermelni egy értelmes politikai réteget.
2023. ápr. 5. 17:00
 7/14 anonim ***** válasza:
62%

Minden szinten a nép hibája.

Amikor lehetőségük volt - vagyis tavaly -, szavazhattak volna a változás lehetőségére , de nekik a változatlanság bizonyyosssága kellett bármilyen szar is.

És senki ne jöjjön azzal, hogy már a választás éjszakáján egymásnak estek a vesztes ellenzéki pártok, mert azt előre senki nem tudhatta, hogy így fognak viselkedni.

Azt viszont mindenki tudhatta, hogy az orbánisták hazudtak a kampányban és mindent megtesznek amivel az ellenzéket vádolták, mert korábban is ezt csinálták.

2023. ápr. 5. 17:18
 8/14 anonim ***** válasza:
18%

Nem, primitív, rasszista leegyszerűsítés. A nép minden országban tök hülye, egy 5 éves gyerek szintjén van. A politikusok mindenhol gátlástalanok. Nálunk meg divat a nemzetellenesség, megosztottság, és hagyományosan nem is magyarok a politikusok. (A Fidesz többsége sem az lásd Orbán.)

Amúgy nem a nemzetnek van kormánya, ha csak nem 100%-ban nemzetállamról van szó.

2023. ápr. 5. 17:51
 9/14 A kérdező kommentje:
hypnot leszavazták. szerintem teljesen jogosan. A Fidesszel jobban járunk, mint az ellenzékkel. Legalábbis sok magyar így gondolja. Én előre sejtettem ,hogy így fognak viselkedni, és szét esnek. Orbánék teszik a dolgukat. Nem hiszem, hogy többet hazudnának, mint az ellenzék. Bár az egész politikai elit komolyan vehetetlen. A legjobb döntés született tavaly április 3.án
2023. ápr. 5. 18:03
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
#1 Konkrètan a Hitelben van leìrva.
2023. ápr. 5. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!