Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Változik a a SZÉP-kártya...

Változik a a SZÉP-kártya felhasználása. Mégis mit jelent az átlagember számára, hogy eltörlik a füleket?

Figyelt kérdés
Én abból vágom tele hússal egy hónapra a fagyasztószekrényt.

2022. nov. 17. 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy amit kaptam ilyen rekreációra, elkölthetem kajafutárnál is. Nekem tetszik.
2022. nov. 17. 17:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak készételre költhető?

Bár mondjuk a rántott húst is le lehet fagyasztani, csak nem édemes.

2022. nov. 17. 17:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell osztani szorozni. A teljes összeget az összes felsorolt lehetőség bármelyikére fordíthatod a szállástól a készételig.
2022. nov. 17. 17:39
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
Gondolom azt,hogy ráutalják a pénzt aztán elkölteted szabadon bárhol ahol elfogadják.Nem kell év elején kiválasztani,hogy mire szeretnéd.Megszűnnek ezek a vendéglátás,rekreáció és egyéb alszámlák.
2022. nov. 17. 17:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti, hogy végre hoztak egy értelmes döntést. Eredetileg az volt hogy volt 3 fiókod, mindegyikben egy adott összeggel. Az egyik fiókból fizethetted a strandbelépőt, múzeumbelépőt, a másodikból elmehettél szállodába, a harmadikból meg vehettél kaját akár a hentesnél.

Bizonyos veszteségszorzóval lehetett kérni az egészet a hentes fiókjába, mert nem mindenki tehette meg hogy elpancsolja a pénzt vagy épp a gazdag szállodásokat tömje tovább.

Most összevonták a három fiókot, tehát egy láda van, abban van az összes pénz amit arra költesz amire akarsz, feltéve ahol elfogadják. Tehát pancsolhatsz, színházba mehetsz vagy veszel belőle kolbászt, szalonnát a hentesnél.

A lényeges különbség abban áll, hogy nincs veszteség ha te az egészet a hentesnél akarod leenni.

Végre egy értelmes döntés, ami egy kicsit kedvez az átlagembernek is.

2022. nov. 17. 17:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Évekig tartott mire erre rájöttek? Ez most egy vicc?
2022. nov. 17. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!