Balliberálisok, szerintetek ez mennyire para? Ti mennyi esélyt láttok arra, hogy ez megvalósulhat? Életmódtörvényről van szó.
Státusztörvény mellé ezt még behozzák én tényleg fontolóra veszem, hogy elzúzok innen, amíg nem késő.
Komcsik újjáépítik a rendszert... Hova tartunk jézus...
Fasza nézni így fiatalon ahogy szétrohasztják a hazádat, ahol felnőttél és ahová kötődsz.
De hát előre megyünk nem hátra ugye.
Melyik frekvenciát vették el és kitől??
Nem kellene ennyi Telex meg 444 cikket olvasnod, feleslegesen hergelve magad a hülyeségekkel. Nem rohasztanak itt semmit, legalábbis nem jobban mint korábban. Ezt max a balos média akarja veled elhitetni, de úgy látom sikerül is. Pl ebben a törvényben sincs semmi extra és a gyakorlatban se lesz semmi. Megint csak a hergelés megy.
Diktatúra sincs. Szabad választások vannak. Egyszerűen ennyire béna az ellenzék. Mondjuk Gyurcsány vezetésével mire lehetne számtani, a leghiteltelenebb politikusok egyike, külön vicces és szánalmas mikor felszólal, hogy lop és hazudozik a kormány. Végül is, ő már csak tudja.
#13 Ja persze, ezzel csak annyi a probléma, hogy tapasztalod is a szart. Na ezt cáfold meg.
Menj el vezetni az országban bárhová.
Bárhol jársz az utak minősége vicc kategória, az ország autóállományának életkora pedig érdekes módon a fidesz óta növekszik. Menj el bármelyik szomszédos országba vezetni és elsírod magad olyan a különbség.
Mikor Sátoraljaújhelyen jártam inkább Szlovákián keresztül jöttem haza hiába kerülő.
Legjobb döntés volt.
És ez csak egy dolog a sok száz közül, ami probléma. Sorolhatnám reggeltől estig.
Nem kellene mindent elhinni, amit a propagandamédia ír.
Hagyjuk a süketdumádat, ha kinyitnád a szemed te is rájönnél, hogy esetleg csak a szarhoz szoktál hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!