Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 2024-es EP-választás világos...

A 2024-es EP-választás világossá fogja tenni a szavazók számára, hogy a Toroczkai László és pártja a Mi Hazánk a Fidesz legesélyesebb kihívói?

Figyelt kérdés

A Nézőpont közvélemény-kutató intézet pár hete 12%-ot (!) mért nekik.

Ellenzéki oldalon (ha a DK által szponzorált kutatókat nem nézzük) akkor:

DK 14-15%

Momentum 8-9%

A többiről beszélni sem érdemes.

Az EP-választáson amúgyis rengetegen fognak – akik a Fidesz ellen akarnak majd szavazni – protest szavazatot leadni a fősodratú ellenzék ELLEN (a szerencsétlenkedéseik miatt). Így akár 20% környékére is emelkedhet Toroczkaiék népszerűsége.

2023. ápr. 21. 15:04
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:

Meséljük el az elmúlt 19 évet egy olyan személynek aki még nem is élt akkor? :)

2023. ápr. 22. 16:26
 42/59 anonim ***** válasza:
24%
A korom irreleváns a kérdés szempontjából egyébként túl vagyok a harmincon. Nem várok mesét, elég ha mondasz két számot. Mennyi pénzt fizettünk be és mennyit kaptunk a csatlakozás óta?
2023. ápr. 22. 16:29
 43/59 anonim ***** válasza:
15%

Hidd el ez nem olyan egyszerű mint amilyennek te elképzeled :)

Felőlem nyugodtan élhetsz az álomvilágodban tovább "harmincon túl" is

2023. ápr. 22. 16:31
 44/59 anonim ***** válasza:
70%

42

Én a másik válaszadó helyében nem linkelnék neked. Aki 2023-ban tetteti a hülyét, és nem tud semmire magától rákeresni, az eleve reménytelen. Ha nem írja le, hogy mennyit fizettünk be 2015 óta, te még ma is fogalmatlan lennél ezzel kapcsolatban. Szedd már össze magad.

2023. ápr. 22. 16:33
 45/59 anonim ***** válasza:
27%
Szóval én keressek rá valamire amit Te állítasz, mert magadtól nem tudod érvekkel alátámasztani az állításaidat, de én vagyok a hülye? Ez sok mindent megmagyaráz!
2023. ápr. 22. 16:38
 46/59 anonim ***** válasza:
70%

45

Jó, te is állítottál dolgokat, amiket semmivel nem támasztottál alá. Magyarul csak ideböfögtél valami üres lózungokat.

2023. ápr. 22. 17:49
 47/59 anonim ***** válasza:
81%
Feltettem egy egyszerű kérdést. Mennyi pénzt fizettünk be, mennyit kaptunk? Ha nem tudsz rá válaszolni, akkor mi alapján állítod, hogy már nem jó nekünk az EU-ban lenni?
2023. ápr. 22. 17:53
 48/59 anonim ***** válasza:
17%

47

A befizetésről fogalmad sem volt, ameddig valaki volt olyan agyatlan, hogy bemásolta neked. Továbbá 2020-ig többet kaptunk, mint amennyit befizettünk, de 2021 óta viszont semennyit, ideológiai alapon. Ezzel meg is válaszoltam, hogy ahol a támogatások ideológiai alapon járnak, az már nem gazdasági közösség, hanem egy fasiszta elmeosztály.

Apropó, ha a fidesz nem kutyaütők gyülekezete lenne, akkor már bíróság elé citálta volna emiatt a brüsszeli elmebajosokat.

2023. ápr. 22. 18:26
 49/59 anonim ***** válasza:
75%

#48: Nem tudom miért gondolod, hogy fogalmam sem volt róla, vagy, hogy miért gondolod ezt érvnek ebben a kérdésben. Továbbra is érdekel: ha 2003 és 2020 között többet kaptunk mint amennyit befizettünk, mennyivel volt az több, hogy szerinted már negatívba fordult át a mérleg?

Ideológiai alapon? Te meg vagy háborodva! Nem kell hozzá ideológiai alap, hogy kívülről is lássák, hogy az EU-s pénzeken felhizlalt FIDESZ-közeli üzletemberek felvásárolták a média nyolcvan százalékát és egy kormányközeli alapítványnak adományozták és folyamatosan kampány és propagandacélokra használják azokat (gyakran EU ellenes propagandára), vagy, hogy enyhén szólva problémás, hogy a Magyar Végrehajtói Kar elnöke GAZDÁM-nak szólít egy köztörvényes bűnözőt a telefonbeszélgetéseikben, amikben még az igazságügyminiszter neve is előkerül itt-ott. Attól, hogy itthon hárommillió hülyét meg lehet etetni vele, hogy egy gázszerelő nagyobb vagyonra tesz szert néhány év alatt mint az angol királnyőé, kint ezt nem hiszik el, mert látják, hogy mi történik amikor korrupciógyanúba keverednek a srácok és inkább kifizetik a közösből az EU-s támgoatás részét, de akkor sem hajlandóak engedni a lopásból (Elios ügy) és lehetne ezeket sorolni napestig. Itthon el lehet adni ezt a populista lószart, miszerint a hárommillió a helikopter és a négyszáznegyvenmillió hülye, csak hát kint ezt nem eszik meg.

2023. ápr. 22. 19:00
 50/59 anonim ***** válasza:
49%

49

Nem az volt a válaszadó kiindulópontja, hogy vannak befizetéseink, amiről azt hazudtad, hogy nincsenek? Hogy jön ide az, hogy de mennyi pénzt kapunk? Az volt a probléma, hogy tagadtad, hogy vannak befizetéseink. Többlet persze, hogy van, de nem tudom mennyi, nem releváns. Többlet van, pont.

És én sem tartom egy jó közösségnek, ahol azért fizetnek, ha egy bizonyos újfajta ideológiát követsz. Ez kinek éri meg, amikor már az ország érdekit is sértik?

2023. ápr. 23. 20:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!