Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 2024-es EP-választás világos...

A 2024-es EP-választás világossá fogja tenni a szavazók számára, hogy a Toroczkai László és pártja a Mi Hazánk a Fidesz legesélyesebb kihívói?

Figyelt kérdés

A Nézőpont közvélemény-kutató intézet pár hete 12%-ot (!) mért nekik.

Ellenzéki oldalon (ha a DK által szponzorált kutatókat nem nézzük) akkor:

DK 14-15%

Momentum 8-9%

A többiről beszélni sem érdemes.

Az EP-választáson amúgyis rengetegen fognak – akik a Fidesz ellen akarnak majd szavazni – protest szavazatot leadni a fősodratú ellenzék ELLEN (a szerencsétlenkedéseik miatt). Így akár 20% környékére is emelkedhet Toroczkaiék népszerűsége.

2023. ápr. 21. 15:04
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
82%
#8: Normális ember épphogy két kézzel kapaszkodik az EU-ba és a NATO-ba, csak a magadfajta megvezetett ostoba hiszi azt, hogy Ő a helikopter a hárommillió haverjával egy négyszázötvenmilliós közösségben.
2023. ápr. 21. 16:59
 12/59 anonim ***** válasza:
22%

11

A megvezetés ott kezdődik amikor olyan jogállami dolgokért nem adnak pénzt, amit más országokon nem is kérnek számon. Te meg tapsikolsz hozzá.

2023. ápr. 21. 17:09
 13/59 anonim ***** válasza:
82%
12 - a jogállamiságot azért nem kérik számon más országban, mert azokban fel sem merül a háborús, egyszemélyes, illiberális, autokrata unortodox, kipcsak kormányzás!!!
2023. ápr. 21. 17:14
 14/59 anonim ***** válasza:
73%

Toroczkaira és a könyvdarálós csicskáira ép elméjű magyar ember nem szavaz!!!

Elég volt Csurkából, Vonából, Toroczkaiból: semmit sem vitték előre az országot, de annál többet ártottak neki!

Ezeket a Parlamentbe sem engedném be!!!

2023. ápr. 21. 17:18
 15/59 anonim ***** válasza:
70%
#12: "Jogállami dolgokért". A fogalmakkal nem vagy tisztában, de engem vezetnek meg. Van egy rossz hírem: az az Ő pénzük, eldönthetik, hogy milyen feltételekhez kötik azt, hogy nekünk adják, egyrészt. Másrészt pedig sajnos épp eléggé sérülnek a jogállamiság feltételei Magyarországon, ezt nem én állítom, hanem független szervezetek. Baj van a hatalmi ágak szétválasztásával, a sajtó nyolcvan százalékának FIDESZ-közeli üzletemberek által történő felvásárlásával és szintén FIDESZ-közeli alapítványnak adományozásával, a bírák függetlenségével és eléggé beszédes az is, amikor az országos végrehajtói kar elnöke GAZDÁM-nak szólít egy köztörvényes bűnözőt, hogy csak párat említsek. Én nem, hogy pénzt nem adnék, de már réges-régen kiebrudaltam volna magunkat a társulásból, csak amikor ennek a társulásnak az alapjait lefektették, nem gondoltak arra, hogy lesz egyszer valaki aki úgy viselkedik majd mint mi. Ez a szerencsénk, nekünk normálisaknak. Amúgy én pártolnám, hogy a Tiszán túl kapjatok egy államot hárommillióan és mehessetek a francba, az EU-n és a NATO-n kívülre, ha mi normálisak maradhatunk ott ahol vagyunk.
2023. ápr. 21. 17:19
 16/59 anonim ***** válasza:
70%

15 - "Amúgy én pártolnám, hogy a Tiszán túl kapjatok egy államot hárommillióan és mehessetek a francba, az EU-n és a NATO-n kívülre, ha mi normálisak maradhatunk ott ahol vagyunk."

Menjen az EU-n kívülre Toroczkai, meg az a bögyös liba, mi itt a Tiszántúlon maradunk az EU-ban és a NATO-ban!

2023. ápr. 21. 17:38
 17/59 anonim ***** válasza:
21%

13

Ettől fapadosabb választ nem is írhattál volna Eva Kaili esetének az árnyékában.

2023. ápr. 21. 17:51
 18/59 anonim ***** válasza:
100%
#15... Alapvetően egyet értek veled, de mi ez a Tiszántúlozás? Szerinted csak a Tiszántúlon élnek analfabéták és szellemi fogyatékosok? Pest ugyanúgy tele van, ahogy a Dunántúl elmaradottabb régiói is. A Tiszántúl nem tehet arról, hogy ez az ország egyik legelmaradottabb térsége...
2023. ápr. 21. 19:53
 19/59 anonim ***** válasza:
36%
#18: Dehogy, csak én a Dunántúlon élek és nekem úgy lenne kényelmes ha a Tiszántúlt kapnák meg. :D
2023. ápr. 21. 19:59
 20/59 anonim ***** válasza:
100%
#17: Annyi eszed ugye nincs, hogy amit Ő írt meg amit Te írtál az köszönő viszonyban sincs egymással? Korrupt politikusok mindenhol vannak mert politikusok mindenhol vannak. A korrupció mértéke és az egy kézben való összpontosulása a probléma nálunk.
2023. ápr. 21. 20:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!