Miért nem ellenőrzik vagy szankcionálják jobban a drogot fogyasztókat?
De akkor ide vedd bele az alkoholt is, mint a leginkább elterjedt legális drogot, vagy tudatmódosítót. Akkor következetesnek kell lenni!
Egyébként abból sokkal több baj származik mint a többiből, csak azt jobban elnézi a társadalom valami miért.
Egy ittas ember inkább mókás ahogy a hatása alatt van mint egy egyéb drogos.
3. Bocsánat amikor mókás-t írtam, akkor arra gondoltam, hogy nagyon sok vicc és vicces videó filmes jelenet tréfa anekdóta van a részeg emberről ahogy viselkedik ahogy beszél.
Az élet amit írtál ennél sokkal kiábrándítóbb.
"Bocsánat amikor mókás-t írtam, akkor arra gondoltam, hogy nagyon sok vicc és vicces videó filmes jelenet tréfa anekdóta van a részeg emberről ahogy viselkedik ahogy beszél."
Ilyen mókás videók meg vannak drogosokról is.
Nem a fogyasztást hanem a terjesztést kéne jobban szankcionálni, és példaértékű büntetéseket kiszabni.
Egy drogosnál nem lesz visszatartó erő a büntetés. A prevenció lenne a legjobb megoldás.
16 évesen egy osztálybuliban a füvezést a srácok kipróbálják, valaki felnyomja őket, a rendőrség kiszáll, tetten éri őket, és emiatt a bűncselekmény miatt az egész osztályt ítéljék el, legyen mindegyik bűnözőként priuszos, és utána nullázzák a jövőbeli 50-60 évnyi életüket végleg?
Ez szerinted arányos büntetés egy füves cigi elszívásáért???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!