Elszámolt már MZP a négy milliárd forintos amerikai pénzzel??
10# nekem nem lóg ki semmilyen gerenda a a szememből, megcsak Fidesz szavazó sem vagyok.
Attól még megkérdezhetem, nem?
Úgy látom, hogy itt tényleg zsigeri beidegződésből, úgymond célzás nélkül "lőnek" az emberek... sajnos!
Ja, nem vagy fideszes, de azért ballibernyákozol! :D
Tehát rólad ne feltételezzük, hogy fideszes vagy, de szerinted a neked nem tetsző válaszolók mind ballibek.
Még egy hazug kutya is vagy, ráadásul ostoba is!!!
12# miért, csak egy Fideszes ballibernyákozhat?
Én nem Fideszesként is ballibernyákozom rendszeresen a Fletó környéki b@lfaszokat, legyen az politikus, vagy szavazó.
Én még a régi LMPt tartottam valamire, rájuk szavaztam anno, amikor még Schiffer András volt a párt vezetője. Azóta elqrvultak.
Tipikus fideszes! Jön nagy mellénnyel az ostoba neki kiosztott kérdéssel, aztán amikor a többség leoltja, meg lesavazza, akkor már azt is letagadja, hogy fideszes!. :D
Az életben is ilyenek, érdekes alig találkozni fideszessel aki élőben felvállalná, mert szégyelik, de krumpliosztáskor azért az urnákhoz járulnak. :D
El, még a választások után. Ha visszaemlékszel, éppen MZP mondta el hogy kapott a mozgalma külföldi támogatást, nem pedig "kiderült", majd később a teljes kampánytámogatásukat az összes típusú adománnyal, forintra pontosan közzétették, ami után aztán vizsgálódtak a hatóságok és arra jutottak, hogy minden adat stimmel. Jelenleg a pénznek az a fele kérdéses és bonyolult, ami a baloldali pártokhoz és a hozzájuk kötődő szervezetekhez került, ugyanis hozzájuk is jutott egy kis részlet, amivel viszont nem szívesen számolnak el olyan gyorsan és olyan nyilvánosan, mint ahogy MZP tette.
MZP és az MMM oldalain egyébként az összes eddigi kampányuk tételes elszámolásait megtalálod, a bevételeikről és a kiadásaikről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!