Azok akik habzó szájjal követelik a mcskoSorbánék elszámoltatását, Cseh Katka milliárdos pályázati csalása, és a fővárosi ingatlan mutyi után még mindig hisznek abban hogy lehet más a politika?
Cseh Katka milliárdos pályázati csalása, és a fővárosi ingatlan mutyi egyelőre sima goebbelsi propaganda.
Egy olyan csürhe ne maradjon, ahol az Igazságügyi Minisztériumban külön államtitkára van a megvesztegetési pénzeknek, és nem mellékesen ő a felelős az állampártnak nem tetszők lehallgatásáért is.
Nem is értem miért nem nevezik át annak az Igazságügyi Minisztériumot ami.
Korrupciós Minisztériumnak.
Olyan annyira propaganda, hogy már a rendőrség és az EU hatósága is nyomoz az ügyben. De ez egy cseppet se zavarjon!
Igen, mert az origos propagandisták bejelentést tettek és hivatalból kötelesek kivizsgálni :DD Cseh esetében történt ez.
Ha besétálok a rendőrségre és bejelentem, hogy te a gyerekedet molesztálod, akkor utána ér nagy hangon terjesztenem, hogy Kovács Józsival szemben pedofília miatt folyik vizsgálat?
Kezdem unni, hogy ebben az országban a rendszerváltás óta csak a fidesz lopott, az ellenzék tiszta mint a szűz hó, lopást feltételezni róluk hazugság, meg propaganda.
Ezt senki nem hiszi el, hiába nyomatjátok orrba-szájba kedves tisztavérű elit demokraták.
5, igen, mi az a kicsit több? Mert Google a barátom és a "cseh katalin nyomozás" kifejezésre csak egy csupa szeptember eleji cikk jön arról, hogy vizsgálatot KEZDEMÉNYEZETT a NAV meg az OLAF, ami ugyanaz, amiről én beszéltem.
Az Origo hazudozói megírták egy névtelen cikkben a semmit, aztán erre a cikkre hivatkozva az Origo alkalmazottja magánemberként bejelentést tett a GVH-nál :D
Feltételezem a NAV meg a többi ugyanez pepitában.
De mi sem természetesebb annál, hogy kizárólag a választások után, a nyári uborkaszezonban lehet arra számítani, hogy bejelentsék, hogy igazából semmit se találtak és megszüntették a vizsgálódást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!