Lehet reális elszámoltatásra számítani az ellenzék győzelmével?
Figyelt kérdés
A magyar politikai osztály összefonódása van-e olyan szintű hogy ezt megakadályozza?2021. szept. 15. 01:09
2/8 anonim válasza:
Dehogy. Vicc is ezt ígérgetni. A fidesz is beígérte, abból se lett semmi. Úgyis minden úgy van intézve, hogy papíron oké, bármennyire is felháborító, vagy, ha nem az, akkor kibogozhatatlan. Istenem luxus villában élő több tízmilliós kocsikkal furikázó IQ bajnokokra annyit bírnak ráhúzni, hogy 2 év alatt 2 millát is elszedett valami eladott prostitól. Szerinted akkor mennyi esély van a kiművelt politikus társaság megfingatására? Engem már csak bosszant, ha valaki ezt nyomatja. Úgy se lesz belőle semmi és ők is tudják, csak hülyítenek, mert csak arra tudnak építeni, hogy bosszút állunk Orbánékon. Meg már másnap lecsukják a poltot. Ja, persze, mert az így megy. Én ezzel szemenköpve érzem magam, hogy olyan hülyének tartanak, hogy ezt is elhiszem csak szavazzak le rájuk.
3/8 A kérdező kommentje:
#2 Én is így látom. A fidesz is össze-vissza ígérgetett mindenféle elszámoltatást, es abból sem lett semmi. Ebből sem lesz.
És igazad van abban is hogy az ember szembeköpve érzi magát, mert nincs egy hiteles hang sehol...
2021. szept. 15. 01:49
4/8 anonim válasza:
Ez a vicc magyarorszagon, h az emberek se hiszik mar el, pedig csak korul kell nezni, meg romaniaban is lecsuktak 100+ politikust amikor egy normalis korrupcio ellenes fougyeszt neveztek ki (Kodruca Kovesi), cseheknel vagy szloveneknel mar par millios adobevallasi elteres miatt lemondattak minisztert.
Csak itt meg bulgariaban ilyen rossz a helyzet...
Ha mar nem is hisztek benne akkor tenyleg elertek a celjukat, es szabadon lopnak meg minket.
7/8 anonim válasza:
Egy olcsó, elcsépelt kampányfogáról van szó.
8/8 anonim válasza:
Azért az érdekes, hogy az ellenzék annyira mondja, hogy orbáni diktatúra van, aztán ahogy hallgattam a ballik miniszterelnök-jelöltes vitát", inkább ők tűntek olyannak, mint akik diktatúrát terveznek. Pl. Jakab az "irodám előtt ülnek majd!!!" -büntető dumájával tiszta demokratikus vezető látszatát keltette.😁😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!