Elszámolt már MZP a négy milliárd forintos amerikai pénzzel??
Sok ballibernyák szövegértésből is egyes... nem azt kérdeztem, hogy a Fidesz mivel számolt el!
MZP elszámolt?????
Na, hogy egy érdemi válasz is érkezzen.
Én úgy tudom, kiderült, hogy ezt a pénzt az MMM kapta, amelyik MZP szervezete, és nem párt. Így nem vonatkoznak rá azok a tiltások és kötelezettségek, mint egy párt finanszírozására. Nyugodtan mondhatjuk, hogy ez a törvény megkerülése volt, ugyanakkor a Fidesz is alkalmazta ezt a módszert, szóval nekik (meg az általuk pénzelt médiának) semmi joguk ezt szóvá tenni.
Nekem, mindenkitől független adófizető polgárnak viszont van jogom.
Én azt gondolom, ha egy párt(szövetség) a korrupció elleni fellépéssel kampányol, akkor nem hiteles, ha ilyen módon finanszírozza a kampányát. Szóval nekem ebből csak annyi jött le, hogy ha MZP lenne volna a min.elnök, akkor sem szorulna vissza a korrupció, csak lecserélődnének a kedvezményezett személyek, cégek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!