A miniszterhelyettes szerint hamis Magyarország-kép épül nyugaton. Ha ez így van, hogyan tehetnénk ez ellen?
"A 2010-es választások után a magyar és az európai baloldal képtelen állításokkal szórta tele az európai sajtót és közvéleményt, olyan állításokkal, hogy Magyarországon tombol a rasszizmus, a zsidóság fizikai veszélynek van kitéve, vagy hogy betiltották a sajtót."
Nos ezekből semmi nem volt igaz, viszont így valótlan kép rögzülhet rólunk külföldön. Minek ez a szisztematikus lejáratókampány az ország ellen?
Hibás? Végül is jogos, hibás kép van nyugaton. Sokkal rosszabb ami itt megy mint amit feltételeznek.
Baloldal? Semmi köze a baloldalnak ehhez a nyomorhoz, 13 éve olyan kormányzat van ami kizárólagos törvény és kormányzással masszív hanyatlásba vezette az országot.
Ahol egy pedofil fél év felfügesztettet kap miután adóforintokból hazamenekítették, és egy meleg írja a melegellenes alaptörvényeket, a pápát leidiótázzák miután harcot hirdet a pedofil papok ellen, nem kell csodálkozni hogy hobbiból lemészárolnak egy védett állatot.
Semmilyen lejáratás nem kell, maga az ország lakossága lejáratja az országot hogy 5.x is megválasztott egy tolvajt.
6os, én is adom, nem értem, miért lenne ez hamis.
Az a gond, hogy a kormányoldal olyan nyuszi, mint McFly és még fel sem meri vállalni a tényeket. Ha lenne tökük, büszkék lehetnének rá, hogy egy rasszista, ruszkipárti, korrupciótól büdös összedőlő pöcegödröt épitettek.
Az a baj, hogy azok a vádak, amik miatt rossz a vélemény rólunk, nagy általánosságban igazak is.
Tehát a megoldás: tisztességesen és demokratikusan kéne kormányozni az országot!
Tessék nekiállni! Nem azonnal, de előbb-utóbb majd meg fog változni rólunk a vélemény.
Mondjuk kezdetnek az a fő gond, hogy nem hamis az a kép...
Meg nem tudom ki is hazudik nyomorgó nyugatról meg migránshordákról...
Magyarországon az antiszemiták a felnőtt lakosság 44%-át teszik ki.
CSehországban ez 15%. Valamiért őket nem tartják antiszemitának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!