Jeszenszky Zsolt itt megkísérli bebizonyítani, mit ért ő hanyatló nyugat alatt. Igaza lehet ebben?
Azt mondja, "nem kérdés, összességében Nyugat- és pláne Észak-Európában még mindig jobb anyagi helyzetben vannak az emberek, mint a kontinens keleti részén", de szerinte ez nem minden. Szerinte nálunk lényegesen jobb a közbiztonság, és itt még mindig fontosak a hagyományos emberi értékek, nincs olyan mély válságban a civilizáció, mint nyugaton.
"Jeszenszky Zsolt itt megkísérli bebizonyítani, mit ért ő hanyatló nyugat alatt."
Miért kéne bebizonyítania, hogy ő mit ért alatta? Van, aki kételkedik benne, hogy ő azt érti alatta?
"Jeszenszky Zsolt itt megkísérli bebizonyítani, mit ért ő hanyatló nyugat alatt. Igaza lehet ebben?"
Igaza lehet-e abban, hogy ő azt érti "hanyatló nyugat" alatt, amit? Simán.
@10:44
Brüsszelben hány tarra vágott erdő fölé építettek Lombkorona sétányt?
"a hagyományos emberi értékek"
Nem tudtam, hogy hagyományos emberi érték háborús bűnösöknek szurkolni és tapsolni emberek felakasztásához a szexualitásuk miatt.
#10 "Mert Magyarországon nincsenek olyan utcák, környékek, ahova nem érdemes bemenni a cibbonok miatt?"
Miért, úgy gondolod, hogy vannak? Van olyan utca Magyarországon, ahova ha bemégy Lakatos Rikárdó előhúzza farzsebből a Smith & Wessont vagy egy M4-es gépkarabélyt és jelzi, hogy rossz környékre tévedtél? Mert szerintem nincsennek. Olyan cigánytelepek vannak, ahova csak a bátor és rettenthetetlen Morvaikrisztinák mernek belépni, hogy megpróbálják legyártani ezt a rémületes rettegést a magyar nyárspolgároknak: https://www.youtube.com/watch?v=AdYOiNSq4O0
"itt még mindig fontosak a hagyományos emberi értékek, nincs olyan mély válságban a civilizáció, mint nyugaton."
Ez is ostobasag. Erosen szetszaggatott, onutalo nemzet lettunk, mikozben spanyoloknal, olaszoknal sokkal erosebb a csaladkozpontusag, a katolikus ertekek, a kulturajuk vedelme stb.
"Brüsszelben hány tarra vágott erdő fölé építettek Lombkorona sétányt?"
Azt nem tudom, de tény, hogy Gyurcsányék 2007-ben átadtak egy 40 centis kilátót Bodrogkeresztúron:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!