Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Konzervatívnak vagy liberálisn...

Konzervatívnak vagy liberálisnak jobb lenni?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 15. 22:30
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
23%
Ha egy herélt, férfiatlan, életképtelen hímnemű egyed vagy akkor mindenképpen liberálisnak jobb lenni.
2023. ápr. 15. 22:36
 2/28 A kérdező kommentje:
Én valahogy a kettő közt vagyok.
2023. ápr. 15. 22:37
 3/28 anonim ***** válasza:
19%
Tudod, aki hülye, az nem tudja magáról, hogy az, sőt meg van győződve az ellenkezőjéről és mivel hülye, azt hiszi jó neki. Ebből kiindulva konzervatívnak a legjobb lenni.
2023. ápr. 15. 22:37
 4/28 anonim ***** válasza:
86%
Kinek mi.
2023. ápr. 15. 22:45
 5/28 anonim ***** válasza:
50%

A konzervatívak mindig röhögnek az új trendeken, a lierálisok meg megbotránkoznak azon, hogy az új trendeket kinevetik.

Ilyen formán a konzervatívabbak jobb kedvűek.

2023. ápr. 15. 22:48
 6/28 anonim ***** válasza:
25%
Jelenleg a konzervatívokra leginkább Petőfi Sándor A farkasok dala című verse illik, míg a liberálisokra/balosokra A kutyák dala című költeménye. Tehát a liberálisokra a szolgalelkű, szivárványos-csillámfaszlámás boldog tudatlanság a jellemző. Döntse el mindenki maga, hogy melyik tetszik neki.
2023. ápr. 15. 22:52
 7/28 anonim válasza:
19%
6-os ez jó🤣
2023. ápr. 15. 22:56
 8/28 anonim ***** válasza:
11%
A jobboldali emberek erősebbek, szebbek, okosabbak, boldogabbak, és még a szexuális életük is jobb, mint a baloldaliaké a nemzetközi kutatások szerint [link]
2023. ápr. 15. 22:59
 9/28 anonim ***** válasza:
38%
Én elhagytam Magyarországot és kiköltöztem külföldre, de szeretném, hogy ti maradjatok és folytassátok, azt akarom, hogy Magyarország fennmaradjon. Féltelek titeket... elszunnyadtunk. Ott voltunk egymásnak, ott volt Magyarország, a munkánk, a mindennapok. Ott voltunk egymásnak és békén hagytak minket, megszavaztuk őket és békén hagytak minket. Szó nélkül elfogadtuk a lopásaikat, tovább zakatolt a gépezetük, és amint távolabb léptek elfeledtük őket. Mert ott voltunk egymásnak. A miénk volt Magyarország. De elszunnyadtunk. Én is veletek együtt. És elfordultam az igazságtól, amivel nem akartam szembenézni. Egy sosem gyógyuló seb tátong az ország kellős közepén. A sötétség, rozsdaként eszibe magát a saját környezetébe. Hagytuk elterjedni és most itt van. Itt van, és már nem csak látogatóba jött. Maradni akar.... A Fidesz egy betegség, aminek lételeme a sötétség és olyankor él igazán, amikor mi aluszunk. Egy kivándoroltnak könnyű azt mondania, hogy harcoljatok, és talán igaz az, hogy haszontalan a harc. Talán túl késő. De elhihetitek, ha újrakezdhetném, korábban ébrednék és szembe szállnék a rohadékokkal. A legelejétől fogva..........KÜZDJETEK a Fidesz ellen!
2023. ápr. 15. 23:23
 10/28 anonim ***** válasza:
78%

Köszönjük, ennek sok köze volt a kérdéshez.

2023. ápr. 15. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!