A konzervatív jobb oldali vélemény szerint, azért lesznek a gyerekekből drag-kidek, mert a liberális szülők hagyják, hogy az lmbtq-s szado mazo ruhás érzékenyítős óvónénik ezeket tanítsák nekik?
Csak olvastam egy cikket az USA-ban egy ilyen drag-kidről. Ami kb az volt, hogy kis kora óta az anyukája ruhái meg sminkjei érdekelték, akkor próbáltak fiús játékokat venni neki. Mikor rajta kapták hogy ilyen tv-s travi show-t néz titokba, akkor kikötötték a csatornát stb... Aztán egy idő után elengedték a dolgot, mert akkor is ez érdekelte a gyereket.
Szóval először a szülők is fiús fiút próbáltak nevelni belőle, legalább is az elbeszélés szerint. Meg hogy ő fiúnak tartja magát, nem "transznemű" csak szeret lányos ruhákat felvenni.
Egyébként alapvetően annyira én se támogatom, hogy ilyen pedóknak expose-olják a gyereket, hogy hagyják ezt a drag kid-kedést, de amúgy nem érzem hogy sok közöm lenne hozzá, hogy bele szóljak hogy mit csinálnak.
A kérdés csak az, hogy akkor honnan jött neki ez az egész, ha nem az óvodai lmbtq-s érzékenyítő szadomazoruhás drag queen óvónéniktől, meg ugye a szülők is ellenezték ezt a dolgot először.
Rettenetes a helyesirásod, és szerintem csak trollkodsz.
Szedd össze magad.
3#
Az,hogy a KR-nek és Dallasnak semmi köze nem volt az identitáspolitikához.
5#
Egyikben sem tolták a b_zulást, meg az ilyen elfajzott dolgokat.Hetronormatív sorozatok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!