Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ausztriában mennyivel jobb a...

Ausztriában mennyivel jobb a helyzet, mint Magyarországon? (Már ha jobb egyáltalán)?

Figyelt kérdés
Gondolom ott is emelkedtek az árak, szeretnék többet megtudni, hogy ott mennyivel lehet jobban élni. Illetve mik azok, amik pozitívak Magyarországhoz képest?

2023. ápr. 15. 08:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
@4 Gondolom akkor te ezért nem mégy ki
2023. ápr. 15. 12:34
 12/17 anonim ***** válasza:
4%

Én itthon vagyok valaki, nem szükséges kimennem mosogatni :)

2023. ápr. 15. 12:39
 13/17 anonim ***** válasza:
77%

@12 "Én itthon vagyok valaki"

Két pipától egy anonim fórumon már valakinek érzed magad? :)

2023. ápr. 15. 12:51
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem (!) nem ez a mérvadó, szomorú hogy neked az :)

Szia

2023. ápr. 15. 12:53
 15/17 anonim ***** válasza:
50%
10! És ezt a választ sokan felpontozták! Istenem...te van sok hülye aki azt hiszi, hogy Magyarországon könnyebben érvényesül egy diplomás mint Ausztriában bezzeg a melósnak milyen jó? Rohadtul nem így van...
2023. ápr. 15. 15:11
 16/17 anonim ***** válasza:
90%
15! Ahhoz, hogy külföldön jó diplomás álláshoz juss jobbnak kell lenned a helyi konkurenciánál. Ha jelentkezik egy magyar és egy osztrák az állásra hasonló referenciákkal, akkor azért jó eséllyel nem a magyart választják. A melós pedig ugyanazt a munkát végzi mindkét helyen, csak Ausztriában többszörösét keresi, valamint egy alapszintű nyelvtudás bőven elég.
2023. ápr. 15. 22:43
 17/17 anonim ***** válasza:
68%

16! Rossz hírem van MINDEN CÉGNÉL kobbnak kell lenned a konkurenciánál.

Kicsit azt érzem te se dolgoztál sose külföldön csak gondolsz valamit -ami amúgy nem igaz- és igaznak hiszed, jól érzem?

Ui. Én magam egy németországi cégnél dolgozó diplomás vagyok...valahigy csak összejött! Pedig hid el nem a Yalen meg Oxfordban végeztem.

2023. ápr. 16. 12:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!