Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balosok értik, hogy hárommil...

A balosok értik, hogy hárommillió ember miért szavaz a Fideszre?

Figyelt kérdés
Nekem az az érzésem, hogy nem igazán vagyis túl leegyszerűsített válaszokat adnak, hogy krumpli, agymosás, propaganda, buta vidéki emberek, stb. Itt a fórumon is úgy állítják be, hogy csak retardáltak vagy érdekemberek szavaznak rájuk, de ez nem igaz, sok értelmiséginek is tetszik a Fidesz által felvázolt világkép. Én sem szeretem annyira őket, de az ellenzékhez képest mindenképpen jobbak és legalább normális dolgokat propagálnak, mint a család vagy a magyar nemzeti identitás. Engem a balosok nem tudnak ilyen témákban megszólítani és sok más embert sem.

2023. ápr. 14. 17:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
82%

Igazatok van, nem nyerni szeretnénk. Azt szeretnénk ha a politikusok a rossz dolgokról is beszélnének, ha elismernék hogy hibáztak. Egy jó országot szeretnénk vezesse azt bárki.

Ti viszont csak azt szeretitek ha ömlik rátok a gyűlölet, a propaganda és a világháborús rémhírek. Nektek ez a legalja magyar mentalitás kell amit a fidesz képvisel. Harcolni, kűzdeni, előadni hogy mi mekkora keresztények vagyunk, közben lopni, rabolni, kisemmizni az országot.

2023. ápr. 14. 18:36
 22/27 anonim ***** válasza:
93%

A 3 millából majd 1 millió embernek 2 érve van:

"Inkább mint gyurcsány"

"Ezek már loptak eleget"

2023. ápr. 14. 18:45
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

A fidósok olyan lelkületűek lehetnek, akik megrekedtek a fejlődésben: naívak, befolyásolhatók, félnek a sötétben, félnek a csendtől... valószínűleg valami gyermeki trauma érhette őket, ami nem engedte, hogy lelkileg is felnőjenek. Gyerekként, hogy elfogadják őket, keményen dohányoztak, ittak, és olyan dolgokra vették rá, ami önmagukra is veszélyes volt. Pl. Hang vagy lefejelni ezt a betonfalat.

Csak annyit értenek, hogy a többség a fideszre szavaz 13 éve.

2023. ápr. 15. 01:02
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért a 40 év szocializmus, ill. kommunizmus bele égette az emberekbe, hogy "komenistákat" ne! Az ellenzék pedig tényleg nagyon gyenge. Ezt felmérte Gyurcsány, aki bezsebelte az egész baloldalt. Nagyon jó válaszok születtek előttem, nem akarom ezeket elismételni, Először Orbán, aztán közvetlenül Gyurcsány nagyon sürgősen távozzanak! Ők tényleg kerékkötői itt minden változásnak.
2023. ápr. 15. 17:55
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

#24 Az a baj, hogy milyen alapon akarod megmondani hogy menjenek? Mármint, senki se kényszeríti őket.

A DK-soknak nagyon jó a Feri, a Fideszeseknek meg nagyon jó az Orbi, pedig mindkét párt tábora követelhette volna már évek óta, hogy takarodj innen, nem szavazunk rád! Még a Fideszesek is mondhatták volna, hogy jó, ez az autokrácia nem kell, ha Orbán lesz a miniszterelnök jelölt akkor nem szavazunk rátok, vagy ha ezt és ezt nem rakjátok rendbe, vagy tovább lopjátok a pénzt, nem szavazunk rátok. De a magyarok nem így tettek, mindent elfogadtak és hűségesküt tettek a politikusaiknak, de hogy miért, azt nem tudom. Valszeg félelemből.

2023. ápr. 15. 18:30
 26/27 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"A DK-soknak nagyon jó a Feri, a Fideszeseknek meg nagyon jó az Orbi,"

Az a baj, hogy ez vica-versa is igaz. Főleg az a része, hogy a fidesznek tökéletes egy olyan bukott politikus ellenzéki vezető, vagy legalábbis wannabee-vezető Gyurcsány. Így mindent rá lehet fogni, ez pedig tökéletes a fidesznek a folyamatos 2/3-hoz.

De Gyurcsánynak is úgy néz ki, hogy tökéletes Orbán. Hiszen csinálnia nem kell gyakorlatilag semmit, és mivel következménye úgysincs, bármilyen baromságot mondhat és tehet, az égvilágon semmi felelőssége nincs, és persze következménye sem (azaz van, lásd fent, a fidesz 2/3-on tartása).

2023. ápr. 15. 18:45
 27/27 anonim ***** válasza:
17%
Ha értenék, nem buknának meg 4 évente..
2023. ápr. 16. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!