A balosok értik, hogy hárommillió ember miért szavaz a Fideszre?
"Én sem szeretem annyira őket, de az ellenzékhez képest mindenképpen jobbak és legalább normális dolgokat propagálnak, mint a család vagy a magyar nemzeti identitás."
Hát ezaz, hogy propagálják. Csak épp nem úgy tesznek.
"sok értelmiséginek is tetszik a Fidesz által felvázolt világkép. "
Mi is az a világkép? Azon túl is nyúl, hogy aki NER az nyer, a többieket meg húzzuk le a wc-n?
"túl leegyszerűsített válaszokat adnak, hogy krumpli, agymosás, propaganda, buta vidéki emberek"
A vidékit kiveheted. Lehet városi is. De hogy vagy nem tud, vagy nem akar gondolkodni és ismereket szerezni az átlag fideszes, az ezer százalék.
Jobboldaliként mondom, hogy a fidesz minden, csak nem jobboldali és nem nemzeti eszméket követ. Az, hogy mit hordanak össze, az más kérdés. Nekik van 3 millió magyar (többször is nyilatkoztak úgy, hogy aki nem ért velük egyet, az nem magyar, illetve hogy csak az magyar, aki velük egyetért), ezzel több magyartól vettél el a magyarságukat, mint annak idején Trianonban.
De azért például támogatják a családokat és a határon túli magyar közösségeket is.
A cigányok helyzete is sokat javult, egyre többen dolgoznak és jobb, mintha segélyből élnének, mint korábban a balos kormányok alatt. A közmunka programot is tulajdonképpen igazolta az idő.
Emellett a magyar falvak, városok programból is elég sok jót kihoztak. Persze ez nem menti fel őket az oktatás vagy az egészségügy helyzete miatt, de azért történtek jó dolgok is.
Tudom, a propaganda miatt. Ezt Orbán Viktor sajtófőnöke is megmondta:
„Aki uralja egy adott ország médiáját, az eldönti, hogy ki uralja az adott ország gondolkodását és ezen keresztül ki uralja az adott országot”
Én ebben az egyben hiszek a Fidesznek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!