Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balosok értik, hogy hárommil...

A balosok értik, hogy hárommillió ember miért szavaz a Fideszre?

Figyelt kérdés
Nekem az az érzésem, hogy nem igazán vagyis túl leegyszerűsített válaszokat adnak, hogy krumpli, agymosás, propaganda, buta vidéki emberek, stb. Itt a fórumon is úgy állítják be, hogy csak retardáltak vagy érdekemberek szavaznak rájuk, de ez nem igaz, sok értelmiséginek is tetszik a Fidesz által felvázolt világkép. Én sem szeretem annyira őket, de az ellenzékhez képest mindenképpen jobbak és legalább normális dolgokat propagálnak, mint a család vagy a magyar nemzeti identitás. Engem a balosok nem tudnak ilyen témákban megszólítani és sok más embert sem.

2023. ápr. 14. 17:45
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
83%
Ner, mutyi, korrupció, Lőrinc,lopás.
2023. ápr. 14. 17:48
 2/27 anonim ***** válasza:
88%
Család meg nemzeti identitás. Az a nagy probléma, hogy csak propagálják, miközben nagy ívben tesznek rá, tudod? Elég szomorú, hogy ennyien bekajálják.
 3/27 anonim ***** válasza:
71%
Engem pedig a fideszesek nem tudnak megszólítani és én sem akarom őket, mert általában a hányinger kerülget. Mi a kérdés?
 4/27 anonim ***** válasza:
82%
Nem vagyok balos, de értem. Érdekből, tudatlanságból, félelemből. Ez a rövid válasz. Idős édesanyám sokszor szidja a Fideszt, mégis rájuk szavazott. Hogy miért? Mert elhitte, hogy ha az összefogás győz, akkor háború lesz.
2023. ápr. 14. 17:49
 5/27 anonim ***** válasza:
94%
#3 A Fideszben a család egyenlő Mészárossal, Rogánnal, Tiborczal és a többi haverral.
2023. ápr. 14. 17:50
 6/27 anonim ***** válasza:
93%
A fidesz kihasználja proli kisember ösztönös utálatát mindennel szemben, ami finom, jómódú, elegáns, "győztes", "nyugati". Ezeket a szerencsétlen prolikat könnyű hergelni az ellen, amit nem is ismernek, másrészt ösztönösen gyűlölnek. Euró? Munkavállalás Hollandiában? Környezetvédelem? Szexuális edukáció? Orbán választója ezeket nem érti, nincs kapcsolata velük. Nincs kapcsolatuk egyébként a magyar történelemmel sem sok, az a "történelem", amit éppen azon a héten Orbán kiböfög a száján.
2023. ápr. 14. 17:50
 7/27 Koplárovics Béci ***** válasza:
96%

"Én sem szeretem annyira őket, de az ellenzékhez képest mindenképpen jobbak és legalább normális dolgokat propagálnak, mint a család vagy a magyar nemzeti identitás."

Hát ezaz, hogy propagálják. Csak épp nem úgy tesznek.

"sok értelmiséginek is tetszik a Fidesz által felvázolt világkép. "

Mi is az a világkép? Azon túl is nyúl, hogy aki NER az nyer, a többieket meg húzzuk le a wc-n?

"túl leegyszerűsített válaszokat adnak, hogy krumpli, agymosás, propaganda, buta vidéki emberek"

A vidékit kiveheted. Lehet városi is. De hogy vagy nem tud, vagy nem akar gondolkodni és ismereket szerezni az átlag fideszes, az ezer százalék.

Jobboldaliként mondom, hogy a fidesz minden, csak nem jobboldali és nem nemzeti eszméket követ. Az, hogy mit hordanak össze, az más kérdés. Nekik van 3 millió magyar (többször is nyilatkoztak úgy, hogy aki nem ért velük egyet, az nem magyar, illetve hogy csak az magyar, aki velük egyetért), ezzel több magyartól vettél el a magyarságukat, mint annak idején Trianonban.

2023. ápr. 14. 17:55
 8/27 A kérdező kommentje:

De azért például támogatják a családokat és a határon túli magyar közösségeket is.

A cigányok helyzete is sokat javult, egyre többen dolgoznak és jobb, mintha segélyből élnének, mint korábban a balos kormányok alatt. A közmunka programot is tulajdonképpen igazolta az idő.

Emellett a magyar falvak, városok programból is elég sok jót kihoztak. Persze ez nem menti fel őket az oktatás vagy az egészségügy helyzete miatt, de azért történtek jó dolgok is.

2023. ápr. 14. 17:55
 9/27 anonim ***** válasza:
15%
Elég sűrűn birkáznak is.
2023. ápr. 14. 17:57
 10/27 anonim ***** válasza:
95%

Tudom, a propaganda miatt. Ezt Orbán Viktor sajtófőnöke is megmondta:

„Aki uralja egy adott ország médiáját, az eldönti, hogy ki uralja az adott ország gondolkodását és ezen keresztül ki uralja az adott országot”

[link]

Én ebben az egyben hiszek a Fidesznek. :)

2023. ápr. 14. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!