Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Miért fogadjátok...

Fideszesek! Miért fogadjátok el, hogy legfontosabb televíziós csatornátokon, a TV2-n olyan népbutító műsorok mennek, mint a Sztárban Sztár, a Zsákbamacska, az Ázsia Expressz és a török, illetve latin szappanoperák?

Figyelt kérdés
Egészen brutális szintű agyrombolást folytat a TV2. Nagyanyám egész nap azt nézi, amikor meglátogatom, és látom, meg hallom, ami azon a csatornán megy, rendesen érzem, hogy zábul az agyam, és csak akkor leszek jobban, ha már nem vagyok kapcsolatban azzal a csatornával. Az RTL se kutya, de ők legalább nem közpénzből zabáltatják a nép agyát, mint a TV2.
2023. ápr. 13. 23:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
27%
Nem közpénzből működik a TV2, hanem reklámbevételekből és szponzorokból. 🤦‍♂️ Pont úgy, ahogyan az általad bálványozott RTL is.
2023. ápr. 13. 23:32
 2/18 A kérdező kommentje:

2 pipás barátom, az utolsó mondat alapján miért gondolod azt, hogy ajnározom az RTL-t. Leírtam, hogy az RTL se kutya, az neked ajnározás? Ennyire nem tudsz szöveget értelmezni? Ennyire funkcionális analfabéta vagy?

2023. ápr. 13. 23:35
 3/18 anonim ***** válasza:
31%

Hehe tv2 közpénzből működik. :D

Tele van állami hirdetéssel, azt pedig nem ingyen van.

2023. ápr. 13. 23:37
 4/18 anonim ***** válasza:
53%
A Tv2-ön nem ezek a legzoralabb műsorok, hanem a "Tények" nevű propaganda híradó.
2023. ápr. 13. 23:38
 5/18 anonim ***** válasza:
31%

"

2 pipás barátom, az utolsó mondat alapján miért gondolod azt, hogy ajnározom az RTL-t. Leírtam, hogy az RTL se kutya, az neked ajnározás? Ennyire nem tudsz szöveget értelmezni? Ennyire funkcionális analfabéta vagy?"

Akkor meg minek kérdezed meg a fideszesek véleményét, ha utána ócsárolni tudod csak őket? Semmi értelme a kérdésednek, csak provokációnak szántad.

Neked nem 2 pipa, hanem 1 zabszem van a hátsódban.

2023. ápr. 13. 23:42
 6/18 A kérdező kommentje:

Igen. Elképesztő lehet a Gönczi Gáboroknék, hogy annyi sületlenséget fapofával végig mondani. Bár biztos lehetne egy jó kis baki válogatást csinálni. Ezek az elvtelen propagandisták egy percig se gondolják komolyan, amit ott elmondanak, de a pénz beszél, a kutya ugat.

2023. ápr. 13. 23:42
 7/18 A kérdező kommentje:

Senkit nem ócsároltam, még téged sem, pusztán reagáltam súlyos csúsztatásodra.

2023. ápr. 13. 23:44
 8/18 anonim ***** válasza:
31%
Nem szeretem a kertévéket, de a TV2 műsorai még mindig ezerrel színvonalasabbak, mint a Ratyi Klubé. Az mégse zavarja a liberálisokat.
2023. ápr. 13. 23:53
 9/18 anonim ***** válasza:
6%

Mert gondolnak a cigányokra is.

Azok néznek ilyen szarokat.

2023. ápr. 14. 00:12
 10/18 anonim ***** válasza:
90%
Ha te egy fárasztó munkanap után vagy szombat este nem kikapcsolódásra vágysz, hanem filozófiai értekezésekre vagy operahallgatásra, akkor te is megtalálhatod a megfelelő tv csatornát. Nem kötelező ilyen műsorokat nézni de miért fáj neked ha mások nézik?
2023. ápr. 14. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!