Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Orbán annyira híresen népbutít...

Orbán annyira híresen népbutító hogy még ebben az anonymus videóban is benne van?

Figyelt kérdés

Annál a résznél amikor arról beszél, hogy a média mennyire lebutítja az embereket, ott egy kép orbánról, ahogy tart egy tv-t.

Sok minden más is igaz az orbán rendszerre. Érdemes megnézni. 5.50-nél van az orbános rész.

Pedig úgy általában a világról meg az elitről beszél.

Mégis orbán az 1etlen politikus aki megjelenik a videóban.

2021. máj. 12. 14:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Az, hogy vannak emberek, akik nem kedvelik OV-t, nem újdonság. Na bumm.
2021. máj. 12. 14:42
 2/18 A kérdező kommentje:
Látom sikerült felfogni a lényeget
2021. máj. 12. 14:52
 3/18 anonim ***** válasza:
Milyen videóban? Nem ártana adni egy linket.
2021. máj. 12. 15:20
 4/18 A kérdező kommentje:

[link]

Lol

2021. máj. 12. 15:25
 5/18 anonim ***** válasza:
Ezek csak nyugati kommunisták akik random képeket és vidókat válogattak össze. Valószínűleg azt se tudják ki az az Orbán vagy hol van Mo.
2021. máj. 12. 15:30
 6/18 A kérdező kommentje:

Utolsó... Nem, nem tudják, csak pont a hozzá hasonlókról beszélnek. Megnézted miről szövegel?

Aránylag híres ez a hacker csoport, az eredeti videót valami 8millió nézte meg.

2021. máj. 12. 15:52
 7/18 anonim ***** válasza:
88%
Nézd, kérdező. Teljesen mindegy, hogy milyen videóban ki szerepel és mi a liberális mainstream éppen aktuális véleménye Orbán Viktorról. Nem ők választanak kormányt Magyarországon, innentől kezdve semmi közük hozzá. Egyébként azt gondolom, hogy elég undorító ez a fajta propaganda, mert szerintem ők marhára nem tudják hitelesen megítélni, hogy Orbán népbutító-e vagy sem. Ettől függetlenül nyugodtan szerepeltethetik bármilyen videóban, de itthon ez senkit nem kell, hogy érdekeljen.
2021. máj. 12. 16:12
 8/18 A kérdező kommentje:

Ez nem propaganda.

Arról szól hogy fideszbirkát csinálnak a butákból.

Te se bírtad végignézni? Valami 10 perc az egész.

2021. máj. 12. 16:31
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem, arról szól, hogy a magadfajtából birkát csináljon. És sikerült.
2021. máj. 12. 16:36
 10/18 anonim ***** válasza:
Láttam már korábban, és nem csak azt. Láttam nemrég egy dán filmet is, amibe bevágták Orbánt, illetve láttam, hogy Roger Waters is említi a koncertjein, mint "neofasiszta". És de, ez az én szememben nagyon is a liberális elit propagandája, és undorítónak tartom. Ahogy undorítónak tartottam ugyanezt akkor is, amikor 2016 előtt Trump ellen ment ugyanígy, ugyanez. És persze mindig csak a liberális "értékektől" eltérő politikát valló politikusok ellen, a többieknek gondolom hibájuk sincs. Persze mindenki tapló, hülye, suttyó vidéki paraszt volt, aki pl. Madonna vagy Beyoncé politikai éleslátása ellenére sem fogadott szót, és a szemét gonosz Trumpra szavazott. Ugyanez megy kicsiben Orbánnal. Szánalmas az egész, ez a véleményem róla.
2021. máj. 12. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!