Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Orbán annyira híresen népbutít...

Orbán annyira híresen népbutító hogy még ebben az anonymus videóban is benne van?

Figyelt kérdés

Annál a résznél amikor arról beszél, hogy a média mennyire lebutítja az embereket, ott egy kép orbánról, ahogy tart egy tv-t.

Sok minden más is igaz az orbán rendszerre. Érdemes megnézni. 5.50-nél van az orbános rész.

Pedig úgy általában a világról meg az elitről beszél.

Mégis orbán az 1etlen politikus aki megjelenik a videóban.

2021. máj. 12. 14:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hát akkor igaza van a maszkos csávónak, elvakított a gyűlölet és fideszbirka lettél.
2021. máj. 12. 17:05
 12/18 anonim ***** válasza:
Mármint engem vakított el? Biztosíthatlak róla, hogy nekem nem szokásom gyűlölködni, azt meghagyom a nagyondemokratikus/nagyonliberális/progresszív/européer oldal képviselőinek. :) Nem inkább a libtardok folytatnak gyűlölködő politikát mindenki ellen, aki kicsit is jobbra áll tőlük? Biztos engem vakít el bármi is, amikor én gyakorlatilag kénytelen vagyok egyfolytában annak az oldalnak a véleményét hallgatni, akikkel nem értek egyet? Nem őket, akik a sajátjukén kívül semmi más érvet/nézőpontot nem hajlandóak befogadni, aztán meg csak pislognak, hogy már megint Orbán nyert (vagy 2016-ban Trump)? Nyugodtan hasonlítsd össze kettőnk válaszait a kérdésed alatt, amihez még a videót sem voltál képes felszólítás nélkül belinkelni, aztán kérdezd meg magadtól, hogy ki is itt az egybites birka. :)
2021. máj. 12. 17:16
 13/18 A kérdező kommentje:

A videót be akartam linkelni, csak kihagytam.

Senki se kényszerít rá hogy lipsi weblapokat olvass.

"Nem inkább a libtardok folytatnak gyűlölködő politikát mindenki ellen"

Nem, általában a széljobberek gyűlölködnek.

De mivel nem ellened irányul a gyűlölet, így nem veszed észre.

Végülis orbánnak kik az ellenségei? Soros (zsidó) migránsok (cigányok négerek nem-keresztény iszlámok) a nyugat brüsszel lipsik melegek lqbt stb.

A lipsiknek meg orbán az ellensége.

2021. máj. 12. 17:24
 14/18 anonim ***** válasza:

#13. "A videót be akartam linkelni, csak kihagytam."

Tudom, láttam. Épp ezért is mondom, hogy talán picit óvatosabban fideszbirkázz másokat.

"Senki se kényszerít rá hogy lipsi weblapokat olvass."

Arra nem, de azért a Telex/HVG/444/24.hu stb linkek pl. mindenképp szembejönnek Facebookon (vagy azért mert az algoritmus feldobja, vagy azért, mert van olyan ismerősöm, aki a hír alá kommentel), míg pl. az Origo/888/Pesti Srácok/Vadhajtások/stb. tengelyről gyakorlatilag egyáltalán nem látok semmit, soha. Nem mintha akarnék, de az előzőeket sem nyitom meg szívesen, és az viszont minden nap jön. Illetve önmagában, ha szeretnék valamelyest tájékozódni, nem tehetem meg, hogy ne értesüljek a liberális világképről, és pl. amíg nem volt Telex, addig az indexen, a toronymagasan legolvasottabb internetes hírportálon is ez ment egész nap. De mint írtam, egy könnyűzenei koncerten vagy egy kikapcsolódást ígérő művészfilmben is kénytelen vagyok ezekről értesülni, pl. a Netflix "enyhén" torz kínálatát már meg sem említem.

"Nem, általában a széljobberek gyűlölködnek.

De mivel nem ellened irányul a gyűlölet, így nem veszed észre."

Nagyon magvas gonsolat, csak tudod nekik gyakorlatilag nincs felületük. Ha véletlen alapítanak egyet, akkor pedig számíthatnak az azonnali tiltásra. Ezzel szemben a libtard oldalnak nemhogy nagyon is van felülete, hanem gyakorlatilag elvárt képben lenni az elmebetegségükkel, és egyenesen aktívan támogatni is, ha bármit szeretnél elérni az életben (nálunk még nem, de tőlünk nyugatabbra már ez a kommunista trend dívik), különben mindjárt gumicsizmás zsákfalusi paraszt vagyok, rosszabb esetben náci is. :)

Orbánnak nem ellenségei sem a zsidók, sem a cigányok, sem a négerek (ez honnan jött egyáltalán?), és még a muszlimok sem, legfeljebb az egybites ellenzéki propagandában szokás arra a faék-következtetésre jutni, hogy ha Orbán bármiben is merészel egyet nem érteni pl. Sorossal, akkor ő antiszemita. Mondjuk Sorost annyira Izraelben sem kedvelik, de liberális barátaink nem hagyják magukat megtéveszteni. :) Meg mondjuk zsidó-reneszánsz van ma Budapesten, Köves Slomó nyilatkozta, ha jól emlékszem, hogy sokkal több antiszemita atrocitás érte egy év alatt Párizsban, mint húsz év alatt Budapesten. Szemét Fideszkormány. :))

2021. máj. 12. 17:44
 15/18 A kérdező kommentje:

Origo/888/Pesti Srácok/Vadhajtások"

Ezek közül 1 van letiltva, a kuruc.

Mert ők már annyira mélyen nemzethi érzelműek, hogy az vállalhatatlan. Én egyébként néha megnézegetem a széljobber weblapokat is.

Kuruc -ot pl rendszeresen elolvasom.

De fb-n nem lájkoltam be 1iket se. És nem is linkeli, soha 1x se.

Szerintem te valamit rosszul csinálsz. Nekem is néha berak egy femina.hu-t pedig soha se like-oltam.

De ha rákattolsz az ilyenekre, az fb bot úgy értelmezi, hogy érdekel a tartalom, ezért hasonlókat rak eléd.

Megoldás: ne kattolj rá a lipsi tartalmakra és egy idő után eltűnnek.

2021. máj. 12. 18:22
 16/18 anonim ***** válasza:

Még egyszer: ez nem szimpka algoritmus (bár önmagában a FB-algoritmus is előtérbe helyezi az "irányelveinek" megfelelő tartalmakat, mind a többit, de mindegy), hanem viszonylag sok ismerősöm van FB-n, aki kommentel ilyenekhez. Nem fogom őket letiltani (egyéb okokból), így beletörődtem, hogy a ballib szennymédiát is látni fogom, még ha csak a címet, egy felütést és néhány kommentet is.

"Kuruc -ot pl rendszeresen elolvasom."

Én soha, egy kivétellel. Amikor gyanús, hogy az elkövető származása amúgy nem ismeretlen, csak "taktikai okokból" a libtard média nem közli le, akkor csak átkattintok a kurucra és már ott is lesz a címlapon, hogy lám, már megint jól sejtettem. :)

2021. máj. 12. 20:49
 17/18 A kérdező kommentje:

Figyelj én telóról írok egy pici billentyűzeten. Túl lusta vagyok a hozzád hasonlókkal vitatkozni meg harcolni.

Ha nem tudsz hozzá szólni a témához akkor inkább maradj csendben.

2021. máj. 12. 21:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm, de majd azt én eldöntöm, hogy mikor és mit írok, te itt nem dirigálsz senkinek. ;) Ha nincs kedved érvelni, vagy nem futja többre, akkor majd te legfeljebb nem írsz, mit érdekel ez engem?
2021. máj. 12. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!