Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki a kedvenc megafonos influen...

Ki a kedvenc megafonos influenszeretek és miért?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 6. 18:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
28%
Anyád a kedvencem
2023. ápr. 6. 19:35
 12/21 anonim ***** válasza:
90%
Mindegyik hulladék propagandista.
2023. ápr. 6. 19:48
 13/21 anonim ***** válasza:
73%
Egy csőbombát rejtettem el Orbán Viktor fenekében. A hatástalanításhoz szükséges geoládát Gyurcsány Ferenc fenekébe helyeztem, amit csak egy hosszú, jól pörgő nyelvvel lehet kinyalni a helyéről. A megafonosoknak dönteniük kell: kinyalják a geoládát Ferenc fenekéből és megmentik a miniszterelnök urat vagy nem adva fel elveiket hűek maradnak az ideológiájukhoz. Élet vagy halál. Ti dönthettek.
2023. ápr. 6. 20:05
 14/21 anonim ***** válasza:
47%
#10: Ajánlom figyelmedbe a balos "influenszereket" (Gulyás Marci, Osváth Zsolt, stb.)! Ők is dughatóak, sőt, még viszonozni is tudják, ha úgy kívánod... :DDD
2023. ápr. 6. 20:45
 15/21 anonim ***** válasza:
59%

"3-as Kevés vagy te hozzájuk! :D"

Te viszont biztos elég vagy hozzájuk, erre ékes bizonyíték, hogy nem bírtad ki, hogy egy idegennek beszólj. Amúgy nem nekem írtad, de azért vicces, mintha te elég lennél úgy írtad, csak azt nem értem miért kell rögtön beszólni egy olyan kommentre, ami téged se meg senkit se szidott a fórumról. Nem nekem írtad de mindenki aszinte ilyen a fórumon, mint te.

2023. ápr. 6. 20:48
 16/21 anonim ***** válasza:
68%
Mondjuk azért Gulyás Marcit nem nagyon lehet egy lapon említeni ezeket a propagandista senkikkel. A Partizán baromi színvonalas, oldaltól függetlenül.
2023. ápr. 6. 21:02
 17/21 anonim ***** válasza:
96%

Ez számomra olyan, mintha azt kérdeznék: melyik a leggusztusosabb, legkellemesebb, legillatosabb széklet-típus - a hígf.osh, a trágya, a kemény sz@r, stb. ?

És akkor erre kellene komolyan válaszolni? Ki tudná patikamérlegen kidekázni, melyikük a kevésbé undorító?

2023. ápr. 6. 21:44
 18/21 anonim ***** válasza:
9%
#17: Oké, ezt majd akkor add elő, ha a felsoroltak közül valamelyik szembejön veled az utcán. Ott már a te gatyád lenne tele hígf*ssal, pedig egyikük sem akarna bántani: szócsatában is simán leverne bármelyik - már ha egyáltalán szóba állna veled... :)
2023. ápr. 6. 23:48
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
#18: Az a baj, hogy ezeket a nyomorékokat az Ő adójából (is) fizetik, meg az enyémből és ez a nagy különbség a feljebb említett nemFIDESZ-es "influencer"-ek meg ezek között a macskajancsik között, hogy Őket nem közpénzből tartják el. Amúgy meg bármelyiket megeszem reggelire és tudod miért? Mert én nem csak azt mondhatom amiért fizetnek.
2023. ápr. 7. 01:05
 20/21 turidominik16 ***** válasza:
trombi. azért mert ha visszahozzuk a 3 birodalmat akkor kiváló tábornok lesz.
2023. máj. 27. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!