Ha megtudnád kedvenc színészedről, zenészedről, sportolódról, hogy a tiéddel ellentétes politikai nézete van, mit tennél?
Egyik szavazatra sem tuok nyomni semmit. Beteg dolognak tartom.
Hacsak nem valami vállalhatatlan nézeteket vall, akkor nem foglalkoznék vele. Nem vagyunk egyformák.
Stephen Hawking, Bud Spencer, II. Erzsebet kiralyno (ugye ok mar mind elhunytak), Donald Trump, Valentino Rossi...
Hat magyar az nincs koztuk...
En semmilyen oldalon nem allok (kiveve, ha amerikai volnek), es sosem erdekelt a politikai nezete a kedvenceimnek (kiveve Trump, ot pont a politikaja miatt kedveltem meg - habar ha demokratanak allna, o azt is remekul meg tudna ertetni barkivel - es reszemrol semmi koze a magyar helyzethez, hogy csipem-e a burajat). Nyilvan Trumpon kivul nem amiatt szerettem es szeretem oket.
Nem vagyok jobboldali érzelmű de imádom Szörényi Leventét, Reviczky Gábort, és még sorolhatnám. De imádom a baloldali érzelmű Gálvögyi Jánost, Hernádi Jucust, vagy Molnár Piroskát. Soha nem néztem őket politikai hovatartozás alapján. Remélem vannak még sokan így rajtam kívül.
Van jobboldali akit nem szeretek, de őt sem a hovatartozás miatt, pl. Vidnyánszki Attila, nekem simán nem tetszenek a rendezései. Baloldalról sem tetszik minden. Hülyeség ilyen szemüvegen át nézni a művészetet.
5. Normális ember így gondolkodik, mint te is.
Én csak akkor pártolnék el tőle, ha terrorszervezeteket pártol, bármely embercsoport kiírtását szorgalmazza, és hasonló szélsőségek.
Attól függ. Ha számomra vállalhatatlan nézeteket vall (náci,nőgyülőlő,stb) akkor bojkottálom a munkásságát magam részéről, nem tudok jó érzéssel támogatni ilyen embereket bármennyire is tehetségesek.
Ha emberi mivoltát megőrzi és nem egy propagandagépezet szócsöve,csak simán más a politikai álláspontja mint az enyém,azzal nincsen bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!