A mai fiatalok azért gyűlölik a Fideszt, mert nem tudják milyen keserű volt a Gyurcsány-kormány idejében élni?
Azèrt gyűlölöm a Fideszt mert tönkreteszi a magyar embereket, ès egy fasiszta diktatùràt hozott lètre, gàtlàstalan, bàrmire kèpea a hatalomèrt, ès ez mindent felülír.
Nem a magyarok hibàja, hogy ebbe az orszàgba születtek, hanem Orbánè, hogy egy züllött agymosott pöcegödröt csinált belőle.
"Akkoriban hajléktalan voltam és napi szinten voltam fizikai és verbális erőszak elszenvedője.
Ma sikeres vállalkozó vagyok."
Ha ha ha ha!
Ez jo kis vicc volt! A fidesz valoban arrol hires, hogy a hajlektalanok nagy segitoje.
Ez a baj! Nem hirdetik rendesen a tagfelvételt a fizetett fideszes bértollnokok és -kommentelők számára, pedig komoly munkahelyteremtés már csak azon a vonalon zajlik!
Vagy már oda is csak korrupcióval és haveri alapon lehet bejutni?
De inkabb soha orbant!
Gyurcsany pedig hajlando volt lemondani.
Orbannak az a szerencseje, hogy kapott a nyakara sok tamogatas. De soha nem fog lemondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!