A mai fiatalok azért gyűlölik a Fideszt, mert nem tudják milyen keserű volt a Gyurcsány-kormány idejében élni?
Is.
A fiatalabb 20 alatti generáció lázad.Ez mindig is így volt.
Amikor én voltam középiskolás, akkor Gyurcsány volt a főnök még.Amikor iskolában szóba került órán, mindenki fújolt, meg utálta.
Sokakat ez a woke baromság is fertőz.Ez is elferdíti a személyiségét.
Akkoriban hajléktalan voltam és napi szinten voltam fizikai és verbális erőszak elszenvedője.
Ma sikeres vállalkozó vagyok.Szerintem ezt nem is kell tovább ragoznom:)
#3 az semmi, én Gyurcsány idejében egy ágrólszakadt csöves, napról napra élő, éhező gázszerelő voltam, ma meg az ország leggazdagabb embere! A Jóisten és a Doktorminiszterelnök elvtárs jóvoltából!
Andi tedd le az aranyakat, az a Viktoré!!!
3: egyéni életút, másnak más, másrészt 2010-től kezdődött a világban az alacsonykamatos rendszer, olcsó volt a pénz, a hitel, minden pörgött
Ehhez Orbánnak semmi köze nem volt, mert a nagy országok fújták a passzátszelet, csodát nem tett, csak mázlija volt. Most tapasztalhatjuk a realitást a gazdaságban, amikor az alacsony kamat eltűnt a világból, hogy milyen mekkmester kormányzást folytatnak Orbánék.
Most a legmagasabb infláció nálunk van egész Európában, pedig a szankció máshol is van, mégis nálunk a legbrutálisabb az infláció,látható a bolti árakon.
Elég keserű most élni, amikor csökkennek a reálbérek is, mindent megesz az infláció:
Romlik az életszínvonal, 7,6 százalékot zuhantak a reálbérek egy év alatt
Igen nyilván csak és kizárólag ezért.
És véletlenül sem azért, mert szarért-húgyért fognak dolgozni a nyugati bérek töredékéért, miközben nyugati árak vannak.
Véletlenül sem azért, mert 40 millió egy panellakás, 80-100 egy valamire való családi ház 8-10 millió egy új autó, 3-4 millió egy használt autó ami újkorában nem volt annyi.
Véletlenül sem azért, mert 10 milliós hitelnek egy komplett minimálbér a törlesztője.
Á dehogy, nyilván ennek is Gyurcsány az oka...
Pedig tavlati terveim kozott szerepelt, hogy egyszer majd visszakoltozom a jo kis nyugdijammal Magyarorszagra
De ez borzalmas ami ott megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!