Létezik valamilyen igényes, nem törzsi gondolkodásra épülő online (politikai/közéleti témában) fórum?
Mind kormánypárti, mind ellenzéki oldalon kivétel nélkül csak igénytelen, kocsmaszintű kommunikációnál többet felmutatni nem képes fórumokkal/kommentszekciókkal találkoztam eddig. A kormánypártiakról most ne beszéljünk, de még azok az emberek is, akikben csupán egy dolog egyezik meg, hogy nem elégedettek/egyenesen utálják a jelenlegi kormányt, még azok is olyan törzsi közösségeket képesek kialakítani, hogy a kormányellenességen felül még kismillió "axiómát" meghatároznak kimondatlanul is, ami szinte lényegileg tűnik az álláspontjukhoz tartozónak, például az általános vallásellenesség. Nézzétek meg ezt a fórumot:
Érveik persze nincsenek ezen álláspontjaik mellett, sokkal inkább fröcsögve hirdetik az igazukat. Én sem vagyok elégedett (finoman szólva) a kormánnyal, de ha erről egy fórumon is szeretnék írni és megosztani másokkal a véleményem, nem igazán akarok olyan kommentekbe futni nap-mint nap, hogy "a Biblia mesekönyv", "pedofil Egyház fúj fúj", és a többi vulgáris maszlag. Az is nevetséges számomra, hogy ezek az emberek a fotel kényelméből írkálják az aktuális címszavakat, hogy "Slava Ukraini" meg hasonlók, és nem veszik észre, hogy ez egy nevetséges, színvonaltalan bohóckodás, teljesen hiteltelenül hangzik ez az ő szájukból. Nevetséges, hogy ennyire szükségét érzik annak, hogy ezt belekiáltsák a nagyvilágba úgy, hogy a természetes együttérzésen és sajnálaton kívül más közük nincs Ukrajnához, semmi az ég egy adta világon.
A pártok is ezt csinálják, őket másolja a nép, az ő legnagyobb örömükre.
Lényeg, minél primitívebbek legyenek, ez tartósítja a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!