Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar nép miért tart...

A magyar nép miért tart igényt pocakos, nem igényes férfiakra igényt 2010 óta? Orbán, most pedig Márki-Zay, miért pont ők?

Figyelt kérdés

Gyurcsány Ferenc egy sportos férfi volt

Erre ami követte: [link]

És amit most akarnak: [link]

Mi ez a pocakhoz vonzódás? Ez is jelöli, hogy elhízott nemzet vagyunk?

Ami nem baj, csak tök vicces mikor Orbán odaáll daliás miniszterelnökök mellé, ahogy Márki is hülyén fog mellettük kinézni.

2021. okt. 19. 14:11
 1/10 anonim ***** válasza:
37%

Teljesen igazad van.

A jó politikus ismérve, hogy sovány és iszik mint teve a sivatagban.

És kígyóznak a kígyók, a prímek a számok a terépcsecsőn!

Így is van!

2021. okt. 19. 14:13
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
Bizony, fontos, hogy országos döntéseket sármos emberek hozzanak. Az se baj, ha agyuk sincs, fontos hogy jól nézzenek ki. (kérdés persze, kinek a számára).
2021. okt. 19. 14:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Dehát nekik sincs agyuk, akkor nem mindegy, hogy valakinek nincs agya, de csinos, vagy nincs agya és olyan, mint a veszedelem?
2021. okt. 19. 14:17
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Talán mert nem divatbemutatóra keresünk modelleket.
2021. okt. 19. 15:35
 5/10 anonim ***** válasza:
67%

Márki-zayjal találkoztam személyesen és ő nem törpe, ráadásul nem is annnyira pocakos mint Vityóó.

De nem ettől tartom alkalmasnak, hanem mert megvalósítható programot kínál és már bizonyíttt, ellentétben Orbánnal.

2021. okt. 19. 16:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Az a jó, ha valaki ötven éves korára úgy néz ki, mint egy nyolcadikos sikló?
2021. okt. 19. 16:57
 7/10 A kérdező kommentje:
Az a jó, ha valaki fitt (nem egyenlő sikló, sőt), nem pedig vizuális környezetszennyezés, ha már egy országot képvisel.
2021. okt. 19. 16:59
 8/10 A kérdező kommentje:

"Márki-zayjal találkoztam személyesen és ő nem törpe, ráadásul nem is annnyira pocakos mint Vityóó."

Én is láttam, telibecart zokni kategória ő is, ráadásul fiatalabb, mint Orbán, úgyhogy még van ideje behozni.

2021. okt. 19. 17:00
 9/10 anonim válasza:
Ugyan Márkinak sajnos még híznia kell bőven, de reméljük ez miniszterelnökké választása után megtörténik.
2021. okt. 20. 08:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha a többi kvalitása rendben van, akkor ez is fontos lenne igen. Nem beszélve arról, hogy a feleségeknek is szalonképeseknek kellene lenniük ha már egy országot képviselnek egy-egy rendezvényen. Ráncba kéne szedni pár embert.
2021. okt. 20. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!