Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok, hogy 1 év...

Támogatnátok, hogy 1 év börtönbüntetés járjon azoknak, akiket büntetőfékezésen kapnak?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 09:36
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
92%

"Méghozzá azt, hogy minden épeszű, modern jogrendben a büntetési tétel súlyosságát igen komolyan befolyásolja az, hogy mi lett a cselekmény tényleges következménye, mi volt a tényleges szándék."

Így van. A te példád pedig úgy lenne igaz, hogy csak szándékozik jogsi nélkül vezezni, ami még nem bűn, vagy vezet is jogsi nélkül, ami természetesen az. Mivel mások testi épségét tudatosan veszélyeztezed. Az, hogy szerencséd volt, és végül mégsem okoztál balesetet, nem enyhítő körülmény. Ugyanúgy illegális, amit tettél.

2023. ápr. 1. 17:21
 42/49 anonim ***** válasza:
88%
41es Talán azért mert 187 centis vagyok és építőiparban dolgoztam 60-80 kilókat cipeltem egésznap szóval egyet beütnék és az emberek 90 százaléka össze csokizná magát azért, és eléggé idegesítő mikor valami IQ bajnok gyakori kérdéses emberke elkezd személyeskedni mert a szemébe mondták, hogy hülyén látja a világot és leírták neki miért :). Budakalász xdd jó vicc vagy te tényleg ennyire hülyének nézel ? Hogy egy random gyakoris emberkének a random leírt címére majd kifogok menni mert a kis lelki világát felborzolta hogy azt mertem írni, hogy normálisan beszéljen mert élőben valószínűleg nem így beszélnél velem. Ahogy ezt most is tartom, hiszen kettőnk közül te kezdtél el azonnal személyeskedni mert lemertem írni, hogy agyhalott emberek gondolnak olyanokat hogy törvényt szegő emberek csak azért mert nem buknak le az teljesen rendben van, márpedig minden normális ember ugyanezt gondolja mint én, illetve nálunk sajnos azt látom hogy nem, mert a hozzád hasonló okosok ezt támogatják azért egy korrupt szrfészek ez az ország
2023. ápr. 1. 17:38
 43/49 DK-s ***** válasza:
77%

#43-nak:

Ezen ne baxd fel az agyad, értelmetlen. Nagyon sok olyan őstermelő van ezen az oldalon, akit élő vitában, nagyjából a második percben pattintanék állon.

2023. ápr. 1. 18:51
 44/49 anonim ***** válasza:
6%

"187 centis vagyok és építőiparban dolgoztam"

Én 195 centi vagyok, szintén dolgoztam az építőiparban, és 10 évig bokszoltam. Akkor most mi lesz, fotelkaratés úr? :D

2023. ápr. 1. 20:01
 45/49 DK-s ***** válasza:
80%

#45-nek:

Max 170 lehetsz, csak építőiparban dolgoztál mint segédmunkás, és azt hiszed hogy ha sok "karate"-filmet nézel, akkor már profi vagy.

Melléd ütnék, és elsírnád magad, hangember!

2023. ápr. 1. 20:12
 46/49 anonim ***** válasza:
68%
44es Semmi mert egy leírtam hogy nagyon hülyének kell lenni valakinek hogy random gyakoris emberke leírt címére kimenjen élőben, hiszen valószínűleg csak egy troll vagy, meg tudod valaki dolgozni is szokott, igen hétvégén is, gondolom neked ez új mivel a stílusodból kb arra tudok következtetni hogy még iskolába jársz és a hétvége ugye szabad, majd néhány év múlva meglátod hogy nem fenékig tejfel minden. Kettő kicsit vicces hogy ha leírom hogy milyen magas vagyok és mit dolgoztam a másik ember egyből felülfogja mondani imádom, ebből is látszik, hogy mint ahogy említettem egy sima troll vagy semmi több
2023. ápr. 1. 22:09
 47/49 anonim ***** válasza:

Nem támogatnám!

Azt támogatnám - zéró toleranciával, - hogy egy életre eltiltsák a büntetőfékezés eszközéhez nyúló önjelölt, "helyi seriffeket", - mert ön- és közveszélyesek, pszichikailag alkalmatlanok arra, hogy egy olyan erőt birtokoljanak közösségi területen, mint egy x lóerős motor.

Sőt!

A forgalmi, ill. jogosítvány megújításakor kötelező pszichikai szűrésnek vetném alá az összes sofőrt, - a jelenleg utakon furikázok 2/3-a alkalmatlan arra pszichésen, hogy gépjárművel menjen közterületre.

Akinek annyira fontos - az alkalmatlansága ellenére, - hogy kocsival menjen még a budira is, fogadjon sofőrt, - aki alkalmas erre a feladatra!

2023. ápr. 5. 10:32
 48/49 anonim ***** válasza:
9%

43.

"nagyjából a második percben pattintanék állon"

Mindezt a haladó demokrácia nevibe? Van egy diszkrét bája, amikor egy DK-s össze-vissza szidja a Fideszt, hogy az primitív meg a szavazói agresszívek, diktatórikusan, aztán jön egy "aki nem ért velem egyet, azt pofánvágom!" jellegű kicsit se bunkó megnyilvánulás.

2023. ápr. 5. 17:37
 49/49 anonim ***** válasza:
39: Honnan veszed ezt, hogy bevett szokás lefizetni a vizsgabiztosokat? Kíváncsi lennék, hogyan néz ki ez a gyakorlatban. Majd az átlag magyar polgár tud annyit kínálni, hogy a biztos az állását kockáztatva csak úgy csettintve átengedje?🤔 Arról nem is beszélve, hogy akkor dupla lefizetés kellene, mivelhogy a vizsgakor az oktató is az autóban ül, és nyilván megkérné ő is a hallgatása árát. 🙂
2023. ápr. 13. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!