Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok, hogy 1 év...

Támogatnátok, hogy 1 év börtönbüntetés járjon azoknak, akiket büntetőfékezésen kapnak?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 09:36
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
9%

Miért is?

Tegyük fel, hogy tökéletesen szabályosan vezet valaki 20 éve jogsi nélkül, és soha semmilyen balesetet nem okozott.

Csak épp nincs papírja róla, hogy vezethet.

Szerinted ez súlyosabb bűn, mintha valakinek amúgy van jogsija, de gondatlanságból halált okozó balesetet okoz, amit rendszerint felfüggesztettel megúsznak?

Van baj ám ott nálad a fejben rendesen..

2023. ápr. 1. 09:59
 12/49 anonim ***** válasza:
91%

7.

Na ja, de azok az esetek pontosan ilyenek, tökéletes az illusztráció, érdemes rászánni 3 percet!

https://www.youtube.com/watch?v=07aZUiikzeg&t=3961s

2023. ápr. 1. 10:00
 13/49 anonim ***** válasza:
89%

3,5,8-al értek egyet.

Esetleg ha súlyos anyagi kár keletkezik, és csak a szerencsén múlik, hogy nincs sérülés, akkor lehet mellé 1-2 hónap bezárás is.

2023. ápr. 1. 10:03
 14/49 anonim ***** válasza:
88%

13.

Hihi, egyszer így fognak járni, mint ez a két jómadár a videóban

https://www.youtube.com/watch?v=sPn-GiqRZzE&t=426s

Imádom ezt a videót, még az amatőr színészek ellenére is.

2023. ápr. 1. 10:06
 15/49 anonim ***** válasza:
87%

Aki 20 éve jogosíítvány nélkül vezet, az eleve nem szabályos. Tökre nem, mert szabály van rá hogy nem tehet ilyet.

Nálad van baj agyban, ha ez nem nyilvánvaló számodra.

Egyébként én speciel azokról beszéltem - bár lehet hogy ez nem volt teljesen nyilvánvaló -, akiktől bevonják a jogsijukat, de csakazértis kimennek az utakra.

2023. ápr. 1. 10:07
 16/49 anonim ***** válasza:
93%

"Tegyük fel, hogy tökéletesen szabályosan vezet valaki 20 éve jogsi nélkül, és soha semmilyen balesetet nem okozott."

Tehát 20 éve tudatosan és szándékosan veszélyezteti a környezetében évők életét. Elvégre ha évtizedek alatt sem képes sikeresen levizsgázni, akkor ott súlyos bajok vannak, és akkor csakis a szerencsének köszönheti ha nem okoz balesetet. Lényegében szerencsejátékot játszik a saját és mások életével. Ilyen embernek természezesen a börtönben a helye.

2023. ápr. 1. 10:07
 17/49 anonim ***** válasza:
100%
Igen illetve a gyorshajtókat egyre nagyobb összegek kifizetésére kötelezném minnél gyakrabban követne el gyorshajtást. Amúgy múltkor a zebrán is át akartam menni jött az autós és még jó gyorsan rá is kapcsolt hogy véletlenül se kelljen megállnia, néztem is közben és szidtam magamban, hogy ennyire suttyó országban élünk.
2023. ápr. 1. 10:09
 18/49 anonim ***** válasza:
55%

Nekem ez a kedvencem. (2:40-nél)

https://www.youtube.com/watch?v=AdAG1dMZXE0

2023. ápr. 1. 10:14
 19/49 anonim ***** válasza:
73%
Akkor ha a követési távolság be nem tartását is ugyanígy szankcionáljuk. Meg a lámpa nélkül közlekedést meg a jobbra tartás be nem tartását.
2023. ápr. 1. 10:15
 20/49 anonim ***** válasza:
77%

19.

Nem értem hogy nem jött még rá a rendőrség, hogy mekkora pénz lenne ebben, ha kiterjesztenék a biciklisekre is, mert közöttük aztán van olyan is, aki mindet egyszerre szegi meg és még részeg is.

2023. ápr. 1. 10:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!