Gyurcsánynak mi köze az vörösiszap katasztrófát okozó céghez?
"Emberek! Ezeknek adtatok nyolc évet?!"
Én is ezt szoktam kérdezni tőlük, de rögtön azt mondják: más sem jobb... Pedig dehogynem ! Nem kell különösen nagyszerű embernek lenni ahhoz, hogy a Gyurcsányéktól különb legyen bárki.
Lehet itt veszekedni, hogy melyik politikai párt felelő, vagy felelős e egyátalán. Ha ilyen megtörténne mondjuk Angliában a vezetőség már régen dutyiban ülne életfogytiglannal. Az éppen hatalmon lévő kormányzat pedig lemondana. De nálunk valahogy mindig fontosabb a felső 10 ezer tisztára mosása, mint a polgárság igaza.
De sajnos tűrünk, tűrünk és ezzel ez a mi hibánk is.
Őszinte részvétem az áldozatok hozzátartozóinak. És azt üzenem, hogy vigyék Brüsszelbe az ügyet, talán ott meghallgatja őket valaki.
www.index.hu
Mondá Orbán...
A gyár újranyitásáról a vészhelyzet elmúltáig nem tárgyalnak a vezetőséggel. Eddig úgy volt, hogy erről vasárnap dönt a kormány, de Orbán azt mondta: legkorábban hétfőn döntenek erről. "Ez az ügy nem úgy lesz elintézve, ahogy általában szoktak, új időszámítás kezdődik" - válaszolta a felelősségre vonást firtató kérdésre a miniszterelnök.
mielőtt bármely politikust belekevernénk, már az építéskor tudták hogy erre a katasztrófára nagy eséllyel sor kerülhet.
Csak a drága elvtársak a szocializmusban sz@rtak az egészbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!