Gyurcsánynak mi köze az vörösiszap katasztrófát okozó céghez?
!" Nagyon sok vasúti szerelvény vitte ki a magyar timföldet a fegyvergyárakba, a Szovjetunióba."
Ekkora marhaságot magad találtál ki vagy valaki segített!
A timföldet nem fegyvergyárakban dolgozzák fel hanem alumíniumkohókban!!! 100-150 ezer amperes áram kell az alu elektrolízishez! Magyarország nem tud villamosenergiát biztosítani a feldolgozáshoz azért vitték ki ororszországba az Angara által termelt áramot szinte arra használják.Nálunk csak kevés alut állítanak elő mert nics elég energiánk hozzá!
"Nézzétek meg Magyarországot és a lakosait,hova jutottunk,boldogok vagytok most,dőzsöltök az anyagi javakban"
Akkor menj spanyolországba vagy görögországba!
20:26
Idefigyelj..,engem senki nem hipnotizált,de még Orbán sem,mert én a Jobbikra szavaztam,öcskös!Másrészt meg EGYET mondjál egy olyan dolgot ami Gyurcsány pozitiv cslekedetei közé sorolható... Mit tett ez a karvajorrú az országért mi???
"csak van köze Gyurcsánynak az ügyhöz. Ez tehát megállípítható ?"
Ezen az alapon a lúg gyártójának is köze van mert mar a lúgjuk!
20.37. Mit tett ezért az országért bármelyik kormány és miniszterelnök a rendszerváltás óta? Azonfelül,hogy a Kádár-rendszertől örökölt állami vagyont eladták,a hasznot pedig ők és a pérttársdaik között széosztották! Nekik köszönhető,hogy a munkanélkilüség egyre aggasztóbb mértéket ölt.
Gyurcsány pedig nem tehet a katasztrófáról,mert nem övé a feldolgozó üzem!
Nem tudom,ki a tulajdonosa,de ha netán Fideszes,akkor addig húzzák az ügyet,amíg ártatlan bárány nem lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!