Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bayer Zsoltot kilőtte a Facebook?

Bayer Zsoltot kilőtte a Facebook?

Figyelt kérdés

A liberálisok nem hallgattatnának el senkit a véleménye miatt igaz?

Ez nem véleményterror?

[link]

2023. márc. 29. 15:31
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
92%

#8: Öngól.

"BAYER ZSOLT: EZEKET BÖRTÖNBE KÉNE ZÁRNI VAGY AGYON KELLENE LŐNI."

#9: Nem állítottam, hogy toleráns vagyok. De amúgy az vagyok, csak van egy határa a toleranciámnak. Bayer meg a többi tehetségtelen, buta propagandista, az erőszaktevők, a pedofilok, az állatkínzók meg még egy rakás csoport túlvan ezen a tolerancián.

2023. márc. 29. 15:48
 12/32 anonim ***** válasza:
92%
Én azt nem értem, hogy-hogy nem verték még jó erősen pofán... Amúgy megadta már a tartozását Simicskának?
 13/32 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy a hazudgál az létező szó?
 14/32 A kérdező kommentje:
#11 Minek örülsz annyira?Jelenleg te ugyanúgy le akarsz lövetni másokat, mint fordítva...
2023. márc. 29. 15:50
 15/32 anonim ***** válasza:
90%
8: a Bencsik haverral, a vén komcsi munkásőrrel, a Népszabó Pártélet rovatának vezetőjével mi a helyzet? Aki csótányozza az ellenzéki tüntetőket, aztán meg akasztatná a melegeket. Ilyen embereket istenítetek ti? Ja, persze, kérdező, neked ez tetszik. Pedig túl van minden határon.
2023. márc. 29. 15:55
 16/32 anonim ***** válasza:
89%
Bauern Zsoló menjen tiktokra azok a kínai szutykon talán megtűrik. Bár ott is csak talán.
2023. márc. 29. 15:56
 17/32 A kérdező kommentje:
#15 Az LMBTQ-terror is túl van egy határon, meg a migráns-terror is túl van egy határon, de ez meg titeket nem zavar, mert nektek tetszik.
2023. márc. 29. 16:00
 18/32 anonim ***** válasza:
88%
#14: Nem örülök, inkább kínosnak tartom, hogy képtelen vagy érvelni és ahelyett, hogy miután ezredszerre bukod el a sz4r propagandakérdéseiddel való hergelést mert még ehhez is ostoba vagy, folytatod, ahelyett, hogy belátnád. Bocsánatkérést nem várok, tudom, hogy a magadfajtának úgysem megy.
2023. márc. 29. 16:01
 19/32 anonim ***** válasza:
90%

Ezek a retardjobber megmondó emberek vegyék tudomásul, hogy ha valamilyen szolgáltatást igénybe vesznek, ráadásul ingyen, akkor nekik is be kell tartani a szolgáltató szabályait.

A BKV is szabályozza, hogy nem lehet pl. odaszarni a busz padlójára, és aki annyira ősember, hogy ezt nem képes betartani, akkor simán kivágják a buszból.

Bayer Zsófika is így járt most - megszegte a szabályokat, kivágták.

2023. márc. 29. 16:02
 20/32 A kérdező kommentje:
#18 Köszi, hogy továbbra is megdolgozol nekünk a következő 2/3-ért.
2023. márc. 29. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!